收藏  |  訂閱
11  4.8k

終於等到,第一時間落馬州过関,老相好系布吉等上崗,於是約好到步后帶我到一間X源体閒会所,點咗個有名有姓(天地由人餐)169蚊90分鈡免小費,技c中女都几大波,过程都係果啲都几舒服,技c都几進取借啲意hige到支棍,扯晒旗,升空机票100,技c小心行事,拿拿臨伸手漫遊,渣落好軟熟非中超,好快俾佢KO咗。不喜勿插,謝謝! !

多謝分享👍🏽!!!

布吉機油費比深圳區平好多

引用:
原帖由 wanhonkeung 於 2023-3-12 19:45 發表 查看引用來源
終於等到,第一時間落馬州过関,老相好系布吉等上崗,於是約好到步后帶我到一間X源体閒会所,點咗個有名有姓(天地由人餐)169蚊90分鈡免小費,技c中女都几大波,过程都係果啲都几舒服,技c都几進取借啲意hige到支棍,扯晒旗,升空机票100, ...
師兄真識玩,希吉,龍華果邊揼骨消費真係平唔少👍

引用:
原帖由 wanhonkeung 於 2023-3-12 19:45 發表 查看引用來源
終於等到,第一時間落馬州过関,老相好系布吉等上崗,於是約好到步后帶我到一間X源体閒会所,點咗個有名有姓(天地由人餐)169蚊90分鈡免小費,技c中女都几大波,过程都係果啲都几舒服,技c都几進取借啲意hige到支棍,扯晒旗,升空机票100, ...
C兄,呢間X源休閒係咪係布吉呀,喺落馬洲过咗関,坐乜嘢車去呢。因我不熟大陸,請指点迷津。

引用:
ching,你 呢個價係幾時架?而家深圳仲有269起機?
疫情前呢個價我就信。

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-15 01:12 發表 查看引用來源

疫情前呢個價我就信。
真的老作,去也冇去過,吹牛,冇四百人仔以上落吾到樓,老吹。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-15 02:09 發表 查看引用來源
真的老作,去也冇去過,吹牛,冇四百人仔以上落吾到樓,老吹。
九兄,真的,疫情後靚女朋友帶左我去龍華果邊按,158人仔全包,不用簽小費,鐘意可以自己再打賞小費,當然個場就無羅湖,福田既新淨光鮮,細細地殘殘地既休閒中心,但價錢係抵既(158人仔係正按,機場稅要加多少就唔知😁)

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-15 01:12 發表 查看引用來源

疫情前呢個價我就信。
NO。疫情後都係呢個價😂不過唔岩年青人既場🤣

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-15 02:27 發表 查看引用來源
NO。疫情後都係呢個價😂不過唔岩年青人既場🤣
其實大陸玩入D又熟路可能會有好多驚喜,我記得以前有次係清湖玩,150人仔按+機場稅,間房又大,獨立沖涼房,酒店房級數,D女又後生又正,果時陽光果D機場都收緊3XX人仔,接近半價🙈

前往最後回覆