再闖太平洋

收藏  |  訂閱
15  5.7k

再闖太平洋

疫情前都好幾年冇去過太平洋, 相隔七八年再去, 沖身位置, 大廳都差不多冇變, 房間感覺裝修過, 大場唔會太差。
香薰 288 雙鐘, 綵耳 98, 全部要加 15% 服務費, 另簽小費。

附件

引用:
原帖由 酒店失控 於 2023-3-14 00:09 發表 查看引用來源
疫情前都好幾年冇去過太平洋, 相隔七八年再去, 沖身位置, 大廳都差不多冇變, 房間感覺裝修過, 大場唔會太差。
香薰 288 雙鐘, 綵耳 98, 全部要加 15% 服務費, 另簽小費。 ...
太平洋一向貴
未去過已經聽同事講過
估唔到可以咁多项目收費
😵‍💫😵‍💫

同皇室假期同級數, 價錢差不多。

過夜暫時, 按 2 個鐘都可以。

港灣一號暫時未去過, 價錢應該更貴。

想唔簽小費就去湯埼。

引用:
原帖由 酒店失控 於 2023-3-14 12:12 發表 查看引用來源
同皇室假期同級數, 價錢差不多。

過夜暫時, 按 2 個鐘都可以。

港灣一號暫時未去過, 價錢應該更貴。

想唔簽小費就去湯埼。
皇室~太平洋系水魚埸😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-14 12:15 發表 查看引用來源
皇室~太平洋系水魚埸😁
深圳貴價正骨埸適合響香港
經常做spa港人去
就覺得啱
香港冇咁嘅埸

包唔包湯蛇,唔包好能貴

引用:
原帖由 coboko123 於 2023-3-20 17:53 發表 查看引用來源
包唔包湯蛇,唔包好能貴
睇吓張單, 樓主按咗4個鐘, 又玩大堂, 又叫野食, 差唔多, 個場食野唔平

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-3-21 01:02 發表 查看引用來源

睇吓張單, 樓主按咗4個鐘, 又玩大堂, 又叫野食, 差唔多, 個場食野唔平
水鱼覺得值就得😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-21 01:09 發表 查看引用來源
水鱼覺得值就得😂
又唔好咁講, 樓主花開心錢, 個場係收咁既價, 樓主花得起就係值得

舊屎見過有D戇9仔去芙蓉溝骨妹, 包到落場, 又見過D大叔包骨妹經理部長

在骨場餐廳開大餐, 個個食完拍吓羅友就走, 有D就講句多謝乜生, 我見過好多

依D人, 我自己最多係約骨妹去茶記食飯, 或者去飲早茶, 唔會在骨場做大戲!

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-3-21 01:20 發表 查看引用來源

又唔好咁講, 樓主花開心錢, 個場係收咁既價, 樓主花得起就係值得

舊屎見過有D戇9仔去芙蓉溝骨妹, 包到落場, 又見過D大叔包骨妹經理部長

在骨場餐廳開大餐, 個個食完拍吓羅友就走, 有D就講句多謝乜生, 我見過 ...
完全二樣野來,可以不用同骨妹去茶餐,直接叫外賣入房一起食又平又不浪費時間,你看清楚張單收左D咩費用,茶錢八元也計🤓😂👍👍👍👍包條女也有得玩,太平洋明明水鱼埸😂

前往最後回覆