再闖太平洋

收藏  |  訂閱
2  5.8k

引用:
原帖由 coboko123 於 2023-3-20 17:53 發表 查看引用來源
包唔包湯蛇,唔包好能貴
睇吓張單, 樓主按咗4個鐘, 又玩大堂, 又叫野食, 差唔多, 個場食野唔平

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-21 01:09 發表 查看引用來源
水鱼覺得值就得😂
又唔好咁講, 樓主花開心錢, 個場係收咁既價, 樓主花得起就係值得

舊屎見過有D戇9仔去芙蓉溝骨妹, 包到落場, 又見過D大叔包骨妹經理部長

在骨場餐廳開大餐, 個個食完拍吓羅友就走, 有D就講句多謝乜生, 我見過好多

依D人, 我自己最多係約骨妹去茶記食飯, 或者去飲早茶, 唔會在骨場做大戲!

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-21 01:41 發表 查看引用來源
完全二樣野來,可以不用同骨妹去茶餐,直接叫外賣入房一起食又平又不浪費時間,你看清楚張單收左D咩費用,茶錢八元也計🤓😂👍👍👍👍包條女也有得玩,太平洋明明水鱼埸😂 ...
各人玩法唔同, 好多場餐廳都會有茶錢, 普通茶(水吧)唔收, 特登開一壺茶, 一定收,
你喜歡叫外賣入房食??? 又平又不浪費時間??? <---上梗鐘,時間就係錢. 你玩法幾另類???

我就只會對自己好D, 骨房內空氣唔流通, 又無枱放食物, 坐又唔係, 瞓又唔係, 好難想像
可以食得落~~~~
樓主係星期六按4個鐘, 在房內瞓教, 基本上全部骨場星期六多人一定係咁, 咁又係水魚???

如果話水魚場, 福田東方園就真正係水魚場. 睇黎花得多錢, 你就定義係水魚場.....

附件

前往最後回覆