[原創作品] 作者交流

收藏  |  訂閱
26  6.8k

引用:
原帖由 manchung 於 2023-4-9 23:17 發表 查看引用來源
我諗係因為本身
如果用純香港話創作
得本地 local market 咁大大
去到中台論壇都唔會太多人明白
再者
本身香港少地方俾人做寫手出 post
講得出都係紙x ,新舊登
什至乎係老餅ge n3x 同分離咗香討ge依到
但觀乎作者數 ...
香港根本冇閒情比你寫咸故,亦冇人欣賞,呢度啲人只求快快快。

引用:
原帖由 manchung 於 2023-4-9 23:17 發表 查看引用來源
我諗係因為本身
如果用純香港話創作
再者
但觀乎作者數 ...
M兄 , 小弟就大膽問一下 ... M兄覺得小弟的作品怎樣???

引用:
我諗係因為本身
如果用純香港話創作
再者
但觀乎作者數 ...
非常同意。我眼見很多寫得很好的新作者,寫了一兩篇就消失(可能我孤陋未知),好可惜。

引用:
原帖由 浪花十三 於 2023-4-22 07:03 AM 發表 查看引用來源

非常同意。我眼見很多寫得很好的新作者,寫了一兩篇就消失(可能我孤陋未知),好可惜。
sorry ,我係一個普普通通嘅讀者,如果我講錯説話請見諒!!

我喜歡看亂倫小說多,有一編叫親姐的美乳作者只寫了二姐一編還有大姐一編你們可以去完成大姐編嗎?

回覆 14# viviw1 的帖子

有乜所謂,大家討論下。

回覆 15# 七擒七縱 的帖子

有這篇嗎?有冇link可以欣賞一下?

引用:
原帖由 浪花十三 於 2023-6-23 06:27 發表 查看引用來源
有這篇嗎?有冇link可以欣賞一下?
你上綱打親姐的美乳就有的

最近本壇流行轉貼。
原創作者一起加油。

引用:
我諗係因為本身
如果用純香港話創作
再者
但觀乎作者數 ...
我自己都好鍾意睇色情小說好多時去一啲網站搵,但師兄師姐提過都有。但真係好難搵到篇叫引人入性....

前往最後回覆