好奇一問 : 大家有無睇過香港土炮AV???

收藏  |  訂閱
25  14.8k

好奇一問 : 大家有無睇過香港土炮AV???

小弟之前 , 係 "大掃除" 果陣係<龍虎豹>夾住度搵隻AV光碟 ,
懷疑係老豆私藏 ... 我係果陣先知 , 香港原來都有土炮AV !!!

其中一個男優 , 當時仲成日係大台做大茄 ^.^"
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-3-15 13:19 發表 查看引用來源
小弟之前 , 係 "大掃除" 果陣係夾住度搵隻AV光碟 ,
懷疑係老豆私藏 ... 我係果陣先知 , 香港原來都有土炮AV !!!

其中一個男優 , 當時仲成日係大台做大茄 ^.^" ...
係咩?

AV女優新人絵麗奈驚揭疑是香港人Erena So YouTube/IG被極速起底
https://www.hk01.com/article/877367?utm_source=01appshare&utm_medium=referr

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-3-15 13:19 發表 查看引用來源
小弟之前 , 係 "大掃除" 果陣係夾住度搵隻AV光碟 ,

其中一個男優 , 當時仲成日係大台做大茄 ^.^" ...
以前有一系列叫‘’香港製造”。

片名叫艇妹香港制做..

名大導演 徐一刀, 仲人男主角蘇b

近年係呢件布偉傑有人講出道係拍過本地四仔, 記得佢係大大個袋...

如果講舊時啲八米厘小電影, 應該係上世紀七十年代左右, 計起差不多四五十年前, 做過啲男女講你哋唔會信, 信都會嚇親.  

回覆 6# 艾拉傑 的帖子

例如邊位?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-3-29 15:16 發表 查看引用來源
例如邊位?
以前拍得呢啲都係幾個原因, 得罪人受罸、俾人呃呃𠱁𠱁、還債、為錢等等, 而家有响度嘅都七老八十, 又唔係衰衰格格, 無謂提人個名; 邵氏以前啲女星入去簽約都要影低寫真俾老闆 keep 防佢哋扭計, 又信唔信呢 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-3-30 20:24 發表 查看引用來源

以前拍得呢啲都係幾個原因, 得罪人受罸、俾人呃呃𠱁𠱁、還債、為錢等等, 而家有响度嘅都七老八十, 又唔係衰衰格格, 無謂提人個名; 邵氏以前啲女星入去簽約都要影低寫真俾老闆 keep 防佢哋扭計, 又信唔信呢 ? ...
信,乜乜姐講過當年拍某套戲比人即場扯走底褲。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-3-30 20:24 發表 查看引用來源

以前拍得呢啲都係幾個原因, 得罪人受罸、俾人呃呃𠱁𠱁、還債、為錢等等, 而家有响度嘅都七老八十, 又唔係衰衰格格, 無謂提人個名; 邵氏以前啲女星入去簽約都要影低寫真俾老闆 keep 防佢哋扭計, 又信唔信呢 ? ...
例如日本果的大肚動作片咪類似咁情況,唔通個女仔唔驚小產。

前往最後回覆