好奇一問 : 大家有無睇過香港土炮AV???

收藏  |  訂閱
25  14.8k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-3-30 20:24 發表 查看引用來源

以前拍得呢啲都係幾個原因, 得罪人受罸、俾人呃呃𠱁𠱁、還債、為錢等等, 而家有响度嘅都七老八十, 又唔係衰衰格格, 無謂提人個名; 邵氏以前啲女星入去簽約都要影低寫真俾老闆 keep 防佢哋扭計, 又信唔信呢 ? ...
嗯 ... 但我講既係真刀真鎗既AV(四仔) , 唔係三仔喎 ...
果個年代真係有四仔??? ^.^"

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-3-31 12:57 發表 查看引用來源

嗯 ... 但我講既係真刀真鎗既AV(四仔) , 唔係三仔喎 ...
以前冇叫三仔四仔, 一係毛片(女仕啲毛毛有得睇但唔會清楚), 一係小電影 (西人做多, 同而家四仔差不多, 只係冇咁靚), 荔園有冇印象 ? 以前有時段放片, 另外會收錢車你哋一班麻甩去一個場地睇小電影, 但會犯法好多時會掃場拉人, 後期啲就係VHS 錄影帶年代, 啲帶黑市買賣, 又貴如果帶壞咗又冇得換(會俾黑社會打).

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-3-31 10:29 發表 查看引用來源
例如日本果的大肚動作片咪類似咁情況,唔通個女仔唔驚小產。
呢類型小弟冇興趣睇, 屎屎尿尿勉強睇過一次....  

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-3-31 12:57 發表 查看引用來源

差利年代已經有真刀真鎗場面,去片:
https://zh.xhamster.com/videos/french-vintage-bisexual-9397012
呢條片將近 100 年前  

https://zh.xhamster.com/videos/the-convicts-1925-4357366

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-3-31 10:28 發表 查看引用來源
信,乜乜姐講過當年拍某套戲比人即場扯走底褲。
Who was she?

引用:
原帖由 L800 於 2023-5-16 19:41 發表 查看引用來源

Who was she?
好似係陰陰笑.

係VHS 錄影帶年代,
當年仲有租錄影帶店舖(正經電影錄影帶)
有次去租套三級片
租多幾次
店員暗示有4級無格片可以租

當年係屋企附近商場仔有間鋪有4級無格片錄影帶買賣
入面無裝修,只有一張書臺,一個阿哥
書臺上一個細電視一個錄影機
膽粗粗走入去買
無得揀
個阿哥就會係書臺櫃桶攞盒帶出黎放入錄影機
播少少俾你睇下,真係4仔
跟住俾錢就走人
睇完之後仲可以返去俾錢換另一盒帶