【圖文並茂】(1#已加Link) 第一位 "Made in Hong Kong" 嘅AV女優 素海霖 (Erena So)!

收藏  |  訂閱
35  27.1k

某種程度上,佢開創了成為香港第一人,呢個係必定事實。

有本事賣弄性感,一直起香港所謂去得盡既起尺度下,變成了底線,
唔難發現香港個班賣弄性感既靚摸,靠呢d所謂底線,
變成理所當然有保留。

環顧世界無論係外國、韓國、日本甚至台灣,
起呢方面尺度上已經去到天花板既程度,
我地呢度有點?
憑假奶既都拆左彈,
靠食爆炸糖出名後就"話"靠樓換樓,
就算呢期個d用平台買私相名義買d所謂大尺度相既女,
呢d所謂去得盡既代表,
失禮一句佢地既錢真係賺得或者叫"呃得"容易…

從來賣得性感就無可能講道德水平,
但偏偏利用呢種個人選擇下濫用所謂底線,
其實都係一種偽善。
所以素海霖 (Erena So)今次完全係打破以前個一班,
隨便著得少衫影下泳衣浴缸照就叫大尺度"當"常識既人,
今時今日用多年不變手法呃like,呃支持、呃知名度同金錢既做法,
根本唔值得有支持者去付出。

素海霖 (Erena So)今次只少係貨真價實做件吸引男人既事,
賣弄本錢係她本事,呢一點係值得欣賞,
完全好過哂有要略水同時學人講尺度底線個班呃錢"機心女"。

睇過啲精華 , 佢嗌 "頂唔順" , 我聽到好 HIGH

支持港產球員
🥰🥰😂😂

兩三年前要7000蚊 1 q

我中意佢話自己小學六年班就開始諗做愛

引用:
原帖由 garyfood 於 2023-3-16 09:40 發表 查看引用來源
睇過啲精華 , 佢嗌 "頂唔順" , 我聽到好 HIGH
哈哈,我都係

引用:
原帖由 sosum4183 於 2023-3-16 12:36 發表 查看引用來源
兩三年前要7000蚊 1 q
真係?個價OK喎,你幫襯過?

近鏡個樣好似 深田

為港爭光

回覆 1# AiUehara 的帖子

謝謝師兄分享🙏🏾🙏🏾🙏🏾

前往最後回覆