上一頁下一頁
發新話題

申吟座R雀之旅

收藏  |  訂閱
43  16.9k

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-3-18 19:57 發表 查看引用來源

唔係好明, 個套餐唔係包埋出精咩? 即係只搞硬你條9, 但又唔幫你出精, 出精就加錢?

咁你控制唔到射撚咗出黎, 佢係咪要你加錢?
我都係咁諗,萬一出咗點計數

引用:
原帖由 RL1008 於 2023-3-18 14:08 發表 查看引用來源
申吟座D大媽技C好多都做鬼鼠機,小費要簽300, 各有所好
我以前比
連按摩小費
都係RMB200
jc 都滿意了

我講緊都係
身痕坐

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-3-18 19:57 發表 查看引用來源

唔係好明, 個套餐唔係包埋出精咩? 即係只搞硬你條9, 但又唔幫你出精, 出精就加錢?

咁你控制唔到射撚咗出黎, 佢係咪要你加錢?
RMB188
應該唔包湯蛇的

控制唔到射撚咗出黎,
應該係自己本事
唔關 jc

應該唔洗加錢比 jc

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-18 22:45 發表 查看引用來源
RMB188
應該唔包湯蛇的

控制唔到射撚咗出黎,
應該係自己本事
唔關 jc 事

應該唔洗加錢比 jc 的
樓主話---> 188蚊100分鐘小費100技c90後有啲波路
樓主話---> p2主攻推雀R蘿友攪到扯晒旗

如果唔使加錢? 咁底玩喎~~~ 被妓C 搞硬咗, 再望住90後有啲波路妓C,

自己打飛機, 向住妓C發射, 埋單288人仔, 底玩

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-18 22:41 發表 查看引用來源
我以前比
連按摩小費
都係RMB200
jc 都滿意了

我講緊都係
身痕坐
N年前, 呻吟座剛開張時有幾間VIP房, 有得沖涼, 有大床, 可以叫D 妓C入去按,
剛開張有D 後生青春靚女, 後來玩得太揚, 所以無咗, 呻吟座第一日試業我就
幫襯, 後來愈做愈差, 個場太多大媽, 果時包埋飛機+小費200人仔已經OK!

最記得有一單案, 有個妓C在上鐘房內被佢老公用刀劈死咗, 之後好多妓C話有鬼,
唔知有無人記得依單野?

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-3-18 23:25 發表 查看引用來源

N年前, 呻吟座剛開張時有幾間VIP房, 有得沖涼, 有大床, 可以叫D 妓C入去按,
剛開張有D 後生青春靚女, 後來玩得太揚, 所以無咗, 呻吟座第一日試業我就
幫襯, 後來愈做愈差, 個場太多大媽, 果時包埋飛機+小費200人仔 ...
果單身痕坐斬人事件
我梗係記得啦

不過之後
有鬼的事情我就冇聽過

中式房定推油房

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-19 21:35 發表 查看引用來源
果單身痕坐斬人事件
我梗係記得啦

不過之後
有鬼的事情我就冇聽過

中式房定推油房
係中式房, 聽講係上梗鐘, 佢老公扮客入去幫襯, 之後間房變身成雜物房, 事發後幾日去幫襯, 間房貼住公安封條,

咁多年無去, 可能裝修更改哂間隔.

無起機都比你揸波?

無起機都比你揸波?  X2

引用:
原帖由 jackli 於 2023-3-20 16:48 發表 查看引用來源
無起機都比你揸波?  X2
啲所謂保健餐都係搞庆你博你起机,如果葉問上身即係島自己米,俾你揸吓有乜所謂,做得技c預咗你哋,又或者我似刘華,撞啱食到好嘢,c兄或者未必有!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆