旺角新發現2.0

收藏  |  訂閱
39  26.4k

旺角新發現2.0

又係我,試到好野,看看各位師兄有沒有興趣。

大波樂樂因事回了老家,遲D會回來。這段時間來了一位替工,同地點,用樂樂同一tg account。

因為最近太過忙,今天才有空第一次拜會。一開門,眼前一亮,我的第一個感覺是"何依婷"!不得了,因為我相頭重要過個胸,即刻上菜!

相頭: 8.5 走大媽,沒到3字小姐姐。my cup of tea!
身材: 33A小籠軟熟型,小只馬。
服務: 推油技術上等,女女之前在p2場工作幾年,現在可以話係自己出來優惠我們短做,樂樂回來她就可能不繼續。非常專心,專業! 一天只做5單,12:00-23:00。匈奴可能有點失望,但相頭和技術,我覺得是難得的中上等,去開尖嘴/CWB的應該知道價錢,她現在的價錢跟樂樂一樣,可以話係打左六至七五折。值得一提的是,女女如果lum你,可能有附加服務,她跟我說過不是個個有。比較遺憾的是不能車。

如果已經有樂樂聯繫的可以用舊TG找她,其他的可以PM我,不過最近忙,可能遲覆。———————————————————-

各位師兄,不好意思,兩位女女都已退役了。將來再有好野,定和大家分享

師兄,聽落好似好吸引,可以pm嗎?

回覆 1# youhateme 的帖子

師兄你好,煩請pm我,先謝過🙏🙏🙏

師兄你好,煩請pm我,thanks

一睇就知係廣告 , 竟然仲引到啲傻hi問pm

引用:
原帖由 聞波波 於 2023-3-20 22:18 發表 查看引用來源
一睇就知係廣告 , 竟然仲引到啲傻hi問pm
所以呢,真的不應詳述。。。

我揾到好野講下,就話廣告🤣🤣。你應該初嚟報到吧?

我上次張帖,好似最後去到30頁。不過少d人去,我仲開心,反正供應期有限。

幾個月前,有件瘦底純陀𡃁妹,23,1500p3,收埋咗食到收山都吾敢係度講😝😝。

費事啦,廣告喎。。。。。你慢慢食大媽啦

師兄你好  煩請pm 謝謝你

師兄,煩請PM,thx

師兄,可以pm嗎?

多謝師兄介紹,今日試左,果然冇介紹錯..服務好好
雖然細A ,但很落力 , 都幾放 , 按得都好好
希望有好野繼續介紹下

前往最後回覆