好奇一問 : 呢個玩法 , 小弟係鬼佬電影見過 ... 真實可唔可行???

收藏  |  訂閱
9  5.4k

好奇一問 : 呢個玩法 , 小弟係鬼佬電影見過 ... 真實可唔可行???

事先聲明 , 果陣係尺度較大既正經電影 , 並非AV ...

故仔係個中年女人唔知點解 , 收養左隻小道友(都幾靚既)
即係比熟女包養既仔仔拉 ^.^
熟女知仔仔係道友 , 又想佢奶得積極 D ,
就用手指沾左一小塊白粉泥(濕左咪泥狀羅) , 放入個西度
等 D白粉同西水混為一體 , 再比仔仔去奶 ...

當然 , 各位姐妹唔可能用白粉拉 , 但 ... 如果改成糖粉之類
呢個玩法可唔可行??? ^.^

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-3-21 06:24 發表 查看引用來源
事先聲明 , 果陣係尺度較大既正經電影 , 並非AV ...

就用手指沾左一小塊白粉泥(濕左咪 ...
咁食(白粉)法會唔會死得好快o架

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-3-21 06:24 發表 查看引用來源

icq年代已經有條女同我講玩cream十紅酒,唔係2個人一齊退房,執房果個以為有大件事添,不過唔應該咁玩,賠錢都賠死,清潔費。。。

試過朱古力雪糕揸响屎眼度,叫隻雞奶乾淨

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-21 11:56 發表 查看引用來源

咁食(白粉)法會唔會死得好快o架
我睇果陣 , 都真係有唸呢個問題 ... ^.^"

果時覺得熟女為左享樂 , 利用仔仔既毒癮 ,
比仔仔食咁多白粉 , 其實都幾衰 ^.^"

不過E+唸返 , 其實<門徒>都有講過 ,
毒品既重點係 "稀釋度" ...
無人會食100%純度既毒品 , 因為一定會死

稀釋係必然既 , 咁如果 "稀釋度" 多 D既話
應該都安全既

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-3-22 06:40 發表 查看引用來源
我睇果陣 , 都真係有唸呢個問題 ... ^.^"

果時覺得熟女為左享樂 , 利用仔仔既毒癮 ,
比仔仔食咁多白粉 , 其實都幾衰 ^.^"

不過E+唸返 , 其實都有講過 ,
毒品既重點係 "稀釋度" ...
無人會食100%純度既毒品 , 因 ...
毒品o既o野唔識咁多啦, 識o黎都冇用 只係個人覺得口交無謂搞咁多o野咁囉!

引用:

條女自己都有機會上埋白粉㽼

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-3-22 12:57 發表 查看引用來源

條女自己都有機會上埋白粉㽼
會 ... 但影片之中既熟女 , 應該都唔太係良善之人
從佢可以越過仔仔 , 自己取得白粉來源就可以知道 ,
又或者係當地(套電影唔係美國片 ... 至少唔係講英文)
白粉係好普遍既消閒品 ... ^.^"

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-3-22 20:28 發表 查看引用來源
會 ... 但影片之中既熟女 , 應該都唔太係良善之人
從佢可以越過仔仔 , 自己取得白粉來源就可以知道 ,
又或者係當地(套電影唔係美國片 ... 至少唔係講英文)
白粉係好普遍既消閒品 ... ^.^" ...
竟然用到 '消閒品' 去形容白粉, 仲要好普遍, 厲害

引用:

白粉係咁食嘅咩 ?
唔講呢樣講呢個玩法, 好多人都有玩過, 但要小心選擇食材/飲料, 話哂會接觸到敏感部位, 刺激性高物質整病咗嗰度(特別係女性)隨時長手尾, 玩嘅地點又要事後清潔會煩一啲, 最近孖好友去 POOL VILLA 見池邊有淋浴位建議玩吓呢樣遊戲(當然兩個麻甩要呃呃𠱁𠱁), 佢倆公婆未試過 high 到爆.

前往最後回覆