足浴開大

收藏  |  訂閱
9  5.5k

足浴開大

羅湖村足浴開大巷,嘅閨忠,重開做商鋪, 而对面姊妹变大腳板足浴養生 ,而其関口方向尚有两間養生,都是足浴開大 ,而向新銀座方向則有两間足浴
一巷五間足浴,而開大店連近村口牌坊 四間共一
七間, 可即時交台费出街開大

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-22 07:29 發表 查看引用來源
羅湖村足浴開大巷,嘅閨忠,重開做商鋪, 而对面姊妹变大腳板足浴養生 https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/062902dwppkqjdkkpay ...
開大店先洗腳或養生講好價就可帶出濑閪射子宮

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-22 07:39 發表 查看引用來源
開大店先洗腳或養生講好價就可帶出濑閪射子宮
不是役情前,現在.即時.先洗腳或按摩談好即帶出去酒店或囡的地方.
而近關口第一間是以前滙洪式.的囡唔洗腳.揀啱傾好去右轉賓館時鐘

深圳而家邊SN有開大呀!
老作,偷圖!
大話精!

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-23 00:19 發表 查看引用來源
深圳而家邊SN有開大呀!
老作,偷圖!
大話精!
可能你知深圳桑拿場边間可以場內開大我就話羅湖村有七間養生、邪足,可以即時談好價,俾台費,就可去炮房屌閪,知冇,跛閪

老作,偷圖!
大話精!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-23 13:06 發表 查看引用來源
可能你知深圳桑拿場边間可以場內開大我就話羅湖村有七間養生、邪足,可以即時談好價,俾台費,就可去炮房屌閪,知冇,跛閪
trade友話玩足浴開大贪可以中出,同濑閪,的囡一日最多三幾個,乾淨的,唔同新洲炮婆咁千鸠萬能,我就鍾意睇閪窿千鸠萬能後湧出的鸠汁,   

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-24 04:56 發表 查看引用來源
trade友話玩足浴開大贪可以中出,同濑閪,的囡乾淨,唔同新洲炮婆咁千鸠萬能,我就鍾意睇閪窿千鸠萬能湧出的鸠汁,     
人子拖 C兄講
都係以前X忠最好

諗起閨忠,上房,間左五間板間劏房,左右傳來屌閪淫声荡語,性刺激加倍,而滙洪的房大的,磚間房又有电視,上房又冇先洗腳,一般上去按一陣.十八摸先屌閪,

老作,偷圖!
大話精!

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-25 05:06 發表 查看引用來源
老作,偷圖!
大話精!
你咁能叻,你偷的圖,用假鳩插voking口,肛,射漒水

昨日做trade過羅湖關, 做trade去危险村交貨,危险村又開始做長者聚腳地,成班做完trade,係足浴店用開心錢玩心靈閪湯,

而近關口上星期尚係賓館, 昨日己改名棋牌室,炮房,棋牌同營,危险村老細,真轉身快
Trade友又危險村佢有能,可養生,我就去新洲吹口琴,又啜gap汁米

前往最後回覆