上一頁下一頁
發新話題

女友邪骨

收藏  |  訂閱
114  88.8k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-3-29 10:29 發表 查看引用來源
文筆唔好唔緊要,出相加強效果
話説去年年尾,疫情缓和,屈左三年,苦悶諗計
尋求刺激,结果有日上goggle揾左個男按摩师
幫我女友按摩,原本我女友係死都唔制,结果
用盡我口水,tum左成個禮拜,佢先肯話只可齋揼,
我話要成身揼架喎,波波同妹妹都要按架喎,
佢為左滿足我的私慾,想我開心,最后同意左,
不過佢話,我唔會比按摩师插架,我呢條死仆街
為左成事,就話臨埸你自己話事啦,你自己唔舒服
或唔鐘意的話,我就stop佢,趕佢走囉。

在约好男技師后,大约傍晚八点,我去酒店門口
執佢,與此同時,我叫我女友冲好涼,上身吊带走bra,
下身白丅back, 外襯黑褸吊裙,.     我同男技師(以后叫佢
做Stanley啦).  一齊入房,我就叫S,你驶唔驶冲下身,
咁你個人好似乾淨d喎,比人感觉至少你乾淨吖,
佢就去左冲身,出来着左背心短褲,入正題,
我叫我女友翻轉按背先啦,照做,S 亦都好用心
按左成三十分鐘,之后我話,不如推油啦,冬天
乾燥,S立即响backpack攞支BB油出嚟,未開始
揸油時,我同女友講,除左件吊带翻轉再冚毛巾
啦自己,佢照做,(我當時擹響窗口露台做緊
導演和動作指導,原因是不想影響當時環境同氣氛,
唔想我女友臨場反口),S 慢慢地揭開上身大毛巾
開始揸油,我女友喵左我一眼,我扮野冇望,
襟下馬會網,扮好緊張買緊波仔,
想佢自然入局,開始推油,正經嘅,15分鐘左右,
我女友C服enjoy好似想訓咁。有見及此,我話
扒左咁耐,攰架喇,不如轉身按埋前面啦,
女友醒一醒,照做,兼且扯返條大毛巾,遮住
自己上下身,S開始正面推油,慢慢褪下大毛巾到
肚位,我女友双手摸胸,保護自己,到按波波位,
S用力地拉開我女友双手話,放鬆d啦,唔係按唔
架喇。。。。。

暫到此,返緊工,做下野先。。。🙏

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-29 12:10 發表 查看引用來源

佢為左滿 ...
正...................

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-29 12:10 發表 查看引用來源

佢為左滿 ...
去到高潮位就停咗咁吊引!不過寫得好詳細,好有現場感!等你再update啦!😉

引用:

佢為左滿 ...
好精彩!!!

waiting...waiting......

樓主心態我好明白。其實露出野戰3 P天體會換妻會等我全部都有玩過。 睇住老婆比人摸同插嗰種感覺真係難以形容。可惜疫情影響到現在已經好少玩。而且年紀又大咗老婆又減少咗性趣,不過有時間都會考慮下玩北上男按摩!

師兄,你女友有冇幫按摩師含😏😏😏😏,應該你有排玩,勁🤤🤤🤤🤤🤤

回覆 41# chaseyourlove 的帖子

諗起個畫面都扯扯地😍

好想知後事如何,請繼續

真實更精彩, 多謝樓主分享.
引用:

佢為左滿 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆