上一頁下一頁
發新話題

女友邪骨

收藏  |  訂閱
114  88.8k

回覆 41# chaseyourlove 的帖子

正啦,開發左就更多野玩
慢慢再試多啲
以前我都幫過一個人妻按,由少少抗拒到追車自動波騎,唸起都正

引用:
原帖由 thepatpatghost 於 2023-3-30 02:43 發表 查看引用來源
正啦,開發左就更多野玩
慢慢再試多啲
之前有冇同佢做過?

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-28 14:05 發表 查看引用來源

我女友離過婚,
第一個男人,佢前夫。
第二個男人,係小弟。
第三個男人,按摩师。
我睇錯左以為第二個男人喺佢弟弟
🤣🤣🤣

[quote]原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-29 12:10 發表 查看引用來源

繼續post  #41

我女友聽到S咁講,都好似唔多願意放手,咁我细
细聲向女友講"放鬆d啦",佢聽到之后,眼光望住
我,想話我知佢怕羞咁,依然双手交义護胸,期間,
S亦不斷嘗試攝隻手掌入我女友手掌與波波中間,
企圖跣入攻入乳頭位置,女友双手仲係好實,
有見及此,我就走近我女友侧邊,佢側頭面向我,
我细细聲話再放鬆d啦,此刻我女友分左神,
S就順利跣入右胸,隨之我女友亦放開双手,因為
已被攻陷第一道防线了,S亦不客氣,倒BB油上手,
双手懶係正經咁先幫右胸搓吓猜下,再双手圍住波
邊,成個大白波波谷起哂,粒的硬哂指向天,如是者,到左邊波波亦一樣,跟住S再加油上手,今次双手搓住
我女友對波不停淫搓,双手食指不斷挑梪玩弄乳頭,
我女友忍唔緊開始细细聲淫叫了,啊,啊,啊。
下身也有小小典下典下。  七八分鐘后,忽然,S
竟然不怕BB油淋淋,伸俐嬾乳頭,又吸下啜下,
對波兩面不斷重覆咁做,此時我女友受到強烈刺激底下,淫叫聲自然地叫了出來了。

S"推"完上身嘅油之后,慢慢移向下半身,二話不說
就除左我女友條黑色摟吊裙 (我心諗唔使咁快除下話 ,扯高都得啫。). 我女友就咁就淨番條白T back,合埋眼
訓响度,S 又上油又好似好撚正經咁推左雙腳十零分鐘,
其間推到大脾盡頭,見到佢攝過幾次手指摸下摸下
兩邊肥美的鮑魚邊, 女友又開始發出咿咿哦哦聲了
,跟住S 就向我女講,不如除左佢咯 ,費事油冧冧
好難洗架,我女友冇理佢,就俾S 除埋最後一件衣物了
。    我以為S 又要上油推鮑魚啦,點知佢慢慢撥開
女友雙腳伸頭準備品飽 ,女友下意識夾腳,夾到佢
個樣十分狼狽,(我響心裡笑撚死我,應該用手
慢慢摸下了下妹妹先吖嘛,死蠢)

暫時到此
Sorry,  又要做野。 盡量下午出完

引用:
原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-30 10:24 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 chaseyourlove 於 2023-3-29 12:10 發表 查看引用來源

繼續post  #41

我女友聽到S咁講,都好似唔多願意放手,咁我细
细聲向女友講"放鬆d啦",佢聽到之后,眼光望住
我 ...
好精彩呀!睇住你女友慢慢比佢挑逗有反應,之後仲冇反對情況之下任人除埋條t back! 好想知之後點挑逗到女友肯比佢屌!等你繼續update!😬

引用:
原帖由 kelenc 於 2023-3-29 13:54 發表 查看引用來源
樓主心態我好明白。其實露出野戰3 P天體會換妻會等我全部都有玩過。 睇住老婆比人摸同插嗰種感覺真係難以形容。可惜疫情影響到現在已經好少玩。而且年紀又大咗老婆又減少咗性趣,不過有時間都會考慮下玩北上男按摩! ...
換妻會我又唔敢呀。咁C 兄你勁我好多,我
果 d小兒科嚟。但真係睇住人搞自己鈡意的女人,
係好有feel 的,第一,可能原因係我嘅野,我認為的好
東西,是屬於我的,外人只能玩下,不能擁有。
第二,我的女人能夠刺激到外人起哂反應,
仿佛好有成功感咁,因為自己有件好野咁。

不過,一講道德,就输哂。亦有人認為係on9,
亦有人認為,我有件好野做咩要益人呀!  係你
自己on撚9推自己條女俾人吊啫。但當你十年如一日
吊住同一個女人,或不同女人啦,幾靚幾好
身材都好,都係兩個波一個洞啫,结果會悶囉。
咁呢d我自己認為啫。

引用:
原帖由 bb631631 於 2023-3-29 15:45 發表 查看引用來源
師兄,你女友有冇幫按摩師含😏😏😏😏,應該你有排玩,勁🤤🤤🤤🤤🤤
梗係唔會含按摩师啦,呢樣我又唔準喎,
私人用架嘛😂😂😂

引用:
原帖由 thepatpatghost 於 2023-3-30 02:43 發表 查看引用來源
正啦,開發左就更多野玩
慢慢再試多啲
你又係按摩师?快d  sell下我啦😂😂😂

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-3-30 09:18 發表 查看引用來源

我睇錯左以為第二個男人喺佢弟弟
🤣🤣🤣
第二個男人係弟弟就真係AV了,
係真的話,我認為條女係智障多d囉😂😂😂😂

回覆 57# chaseyourlove 的帖子

好有AV情節,有次同老婆攪嘢幻想一個屌,一個含特別興奮所以大大插一😚😚😚😚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆