某年某月我生日

收藏  |  訂閱
20  10.7k

某年某月我生日

記得嗰時同咗條女唔夠兩個月,又咁啱撞正我生日,記得嗰陣雖然佢全身我都摸過好幾次,嗰時,一來佢仲係啱啱讀完中學,我哋又冇地方,嘢都未同佢扑過,佢話book 左金黃海岸酒店同我過一晚

結果果日條女小背心熱褲,上到房梗係吹下蠟燭,唱下生日歌,佢仲成支香檳吹晒,之後送咗一盒禮物仔俾我,出邊包到好靚,入邊係三個condomK Y,我仲記得佢同我講,之後用晒你要自己買㗎啦,我心入邊開心到震,我放低咗份禮物,影多幾張相,嗰時我已經上下其手左開始揸佢對波,我地坐喺床邊,佢就跪喺度解開我條褲,佢仲喺度笑:好硬喎你,之後條女開始幫我含,嗰時後生我好敏感,比佢手口並用,幾分鐘之後開始噴出嚟,仲記得噴咗第一下嘅時候,佢就會用口含着,我撳住佢個頭,同佢講:唔得啦,唔得啦,過咗一陣,佢掹返出嚟,抹大個口俾我睇,之後吞晒落去,呢個就係我呢一世人第一次俾人含同埋吹爆既經驗

之後大家一齊沖涼,大家揸吓番梘,我又起機,之後我喺佢後邊攬住佢,磨吓磨吓,我大力一頂,比我入咗去,條女仲同我講,邊個俾你插入嚟㗎,你都未帶套,我冇理佢,我同佢講Baby,俾我做埋先啦,中途猛返出嚟好辛苦㗎,當然呢個係呃細路女,條女都開始咿咿呀呀咁樣叫,最後喺入邊射咗一兩下之後先掹返出嚟,仲有好多射咗落佢屁股上面

好彩佢最尾都冇嬲我,佢仲話唔緊要,仲話都射咗喺入邊,呢兩日俾你盡情做,聽日check out之後再買返事後藥俾我食啦,你俾錢㗎

嗰晚我哋大家裸睡攬住瞓覺,好sweet,第二朝起身,大家攬攬錫錫執埋佢第三劑,今次全部射喺入邊,結果盒禮物嗰三個套一個都冇用,拎咗返屋企,之後我乖乖用袋,過多兩年佢忍唔住話想內射,之後食藥到而家

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-3-28 14:20 發表 查看引用來源

記得嗰時同咗條女唔夠兩個月,又咁啱撞正我生日,記得嗰陣雖然佢全身我都摸過好幾次,嗰時,一來佢仲係啱啱讀完中學,我哋又冇地方,嘢都未同佢扑過,佢話book 左金黃海岸酒店同我過一晚

結果果日條女小背心熱褲,上到房梗係吹下 ...
咁樣嘅生日真係難忘!😉

呢條女咁主動,大把野玩

回覆 1# 香煎性感的牛牛 的帖子

嘩⋯師兄,條女幾好咁喎😍😍😍

咁玩得嘅女真係唔易有,而家仲有喺埋一齊?

正阿,條女好主動
引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-3-28 14:20 發表 查看引用來源

結果果日條女小背心熱褲,上到房梗係吹下蠟 ...

女友身材好正喎,心地又好~大

回覆 5# ACA64 的帖子

係呀,仲一齊緊,私有化左,好幾年㗎啦

引用:

結果果日條女小背心熱褲,上到房梗係吹下蠟 ...
師兄既每個經歷都好引人入性,非常貼題。

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-3-29 13:01 發表 查看引用來源
係呀,仲一齊緊,私有化左,好幾年㗎啦
咁係仲拍緊拖定係結o左婚?

話時話幫男人慶祝生日, 真係可以好低成本
(好似你女友咁book 黃金海岸果筆另計, 我相信俾你知道係要o黎搞o野o既話, book 邊度你都唔會有意見啦)
齋係講禮物, 一支ky三個套就解決到你
我果陣俾我男朋友o既成本仲低, 好多年前十蚊人民幣唔到
雖然禮物之外仲請佢食o左餐buffet 但係我自己想食o既, 所以唔算

前往最後回覆