某年某月我生日

收藏  |  訂閱
20  10.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-29 14:51 發表 查看引用來源

咁係仲拍緊拖定係結o左婚?

話時話幫男人慶祝生日, 真係可以好低成本
(好似你女友咁book 黃金海岸果筆另計, 我相信俾你知道係要o黎搞o野o既話, book 邊度你都唔會有意見啦)
齋係講禮物, 一支ky三個套就解 ...
係乜嘢咁平?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-29 14:55 發表 查看引用來源
係乜嘢咁平?
籐條呀! 淘寶買o既, 完全就係細個俾老豆老母打果陣用o既果種, 記憶中好似係兩個幾有一支
郵費好似係另計不過都係小意思啦

結婚果陣又送o左一次, 果次o係esty 駛o左3千定5千幾蚊買同樣o既o野, 不過真係高級貨

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-29 15:09 發表 查看引用來源

籐條呀! 淘寶買o既, 完全就係細個俾老豆老母打果陣用o既果種, 記憶中好似係兩個幾有一支
郵費好似係另計不過都係小意思啦

結婚果陣又送o左一次, 果次o係esty 駛o左3千定5千幾蚊買同樣o既o野, 不過真係高級貨 :lo ...
咁低成本又咁high!😬

係呀, 佢25歲就俾我私有化咗佢,註咗冊

回覆 10# 蛇貴妃 的帖子

上年疫情結咗婚,
黃金海岸酒店唔貴,$1000左右已經包早餐,不過係疫情之前價錢,係呀,你講得好啱,男人好易滿足,滿足佢細佬就可以,好似我女友(老婆),每年都係送自己俾我做禮物,着下唔同情趣內衣,角色扮演,玩下玩具震蛋,我都好滿足,相反女仔生日,要有儀式感,要準備好多嘢,所以有時會去酒店貴少少,但全包,男人都係用下邊諗嘢

尼個生日實在太幸福.
引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-3-28 14:20 發表 查看引用來源
記得嗰時同咗條女唔夠兩個月,又咁啱撞正我生日,記得嗰陣雖然佢全身我都摸過好幾次,嗰時,一來佢仲係啱啱讀完中學,我哋又冇地方,嘢都未同佢扑過,佢話book 左金黃海岸酒店同我過一晚

結果果日條女小背心熱褲,上到房梗係吹下蠟 ...

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-3-29 17:03 發表 查看引用來源
上年疫情結咗婚,
黃金海岸酒店唔貴,$1000左右已經包早餐,不過係疫情之前價錢,係呀,你講得好啱,男人好易滿足,滿足佢細佬就可以,好似我女友(老婆),每年都係送自己俾我做禮物,着下唔同情趣內衣,角色扮演,玩下玩具震蛋,我都好滿足,相反女 ...
講得非常好
十蚊人民幣買o野送俾呢個我認為嫁得過o既當時o既男朋友, 已經算係落重本囉!

再之前果d 男朋友, 尤其是最開頭一兩個o既頭一兩次, 一個仙都冇駛亦唔係未試過但效果比駛錢o黎得更好 (o係 K房/ 公園/ 後樓梯 etc 口爆而已, 再送個吞精咁大把)
掉返轉頭男幫女慶生, 雖然我都唔係d 咁物質o既人 但如果個男人話生日淨係幫我奶我會覺得佢好冇誠意囉
因為平時都會咁做, 生唔生日根本咪又係一樣, 算係咩慶祝呢? 駛好少錢都得, 如果佢搵到一樣好特別o既o野,
或者係一樣雖然比較平常但我想要o左好耐一直都冇時間冇機會自己去買o既, 至少証明佢有注意我知道我諗緊乜囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-30 07:25 發表 查看引用來源

講得非常好
十蚊人民幣買o野送俾呢個我認為嫁得過o既當時o既男朋友, 已經算係落重本囉!

再之前果d 男朋友, 尤其是最開頭一兩個o既頭一兩次, 一個仙都冇駛亦唔係未試過但效果比駛錢o黎得更好 (o係 K房/  ...
上年未同K先生一齊,佢同我講佢生日,我是但咁係A1買個蛋糕,已經感動左佢,之後佢就起左要同我一齊既心思。男人真係好易滿足

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-30 10:38 發表 查看引用來源
上年未同K先生一齊,佢同我講佢生日,我是但咁係A1買個蛋糕,已經感動左佢,之後佢就起左要同我一齊既心思。男人真係好易滿足
咁今年會點樣同佢慶祝?😉

男人就係咁易滿足 架啦 !!

前往最後回覆