那些年的合宜

收藏  |  訂閱
14  6.5k

那些年的合宜

當年合宜的女,  轉去那裡 ?

咁當年香賓D囡去晒邊?

2005年, 香港女水平,  比現在高很多

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-3-31 07:58 發表 查看引用來源
2005年, 香港女水平,  比現在高很多
講起以前嘅161 唔知有冇人上過
天文台道的士站唐樓時期,香B,喜利大厦,華源大厦,樂道龍華 ......
起碼廿年前 ..... D 囡都應該返晒老家享福 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-31 11:31 發表 查看引用來源

天文台道的士站唐樓時期,香B,喜利大厦,華源大厦,樂道龍華 ......
當年香B洗樓是出尖咀必去之處,平均質素比現時高。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-31 11:31 發表 查看引用來源

仲有佐敦華豐

引用:

天文台道加敏手骨好掂

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2023-3-31 12:45 發表 查看引用來源

天文台道加敏手骨好掂
喜利大厦記得有條輕中靚骨妹,成日借D依响你頭殼頂位置扒高攞櫃頂D嘢,其實刻意等你吸佢著咗條T-back,仆街呢下認真輸俾佢,旗都扯埋,打後梗係自願加錢開大,屌 你好撚野 !!!

以前香b有件陀地後生 好正

龍華winnie10年前正到扯爆旗

前往最後回覆