深水埗泰骨

收藏  |  訂閱
14  13.8k

深水埗泰骨

深水埗泰骨

小弟近月去過兩間深水埗泰骨,價錢大不同,簡單報告!

第一間:欽州街商廈樓上,電約後上去,廿多歲泰妹,唔識本地話,只可用英語溝通。

單位內有多間窄房,應該唔止-名技師工作,自己公共浴室冲涼後,圍毛巾入房按摩。

按摩正常柔骨,力度一般,但都舒服,後來講$250 淨按,全套加$500當然唔接受! 諗住淨按算,技師建議$400 出火套餐,但不除罩,床尾機!啋佢都on 9 !

消費唔起,最後淨按冲涼走人!雖然足鐘,但都冇下次!

第二間:長沙灣道蘭方華廈樓上,網上有明確價目,$350/420。冇預約,上到去按鐘合眼緣入閘,樓上骨格局,獨立房工作間。

技師同廣告同一人,唔識本地話,紋身同相片一樣,不算美女,但不是中女!

又係自取其浴後開始按摩,都係柔骨,約半小時後叫返身,囡除衫,唔問選乜餐就開始吹,然後全套服務!
過程溫柔配合!

完事之後,都係自己冲身,囡自己著返工作服,冇冲過涼。有啲驚呀!

首頁 | 登錄 | [url=]註冊[/url]
[url=]觸屏版[/url] | 電腦版 | 客戶端
© Comsenz Inc.

泰妹是否環保? 如不是也可不沖洗!因為有袋!

最後 C 兄 交了多少生活費?

引用:
原帖由 Kasko 於 2023-4-1 01:50 發表 查看引用來源
最後 C 兄 交了多少生活費?
全套服務當然$420

請問全套連按玩左幾耐, 泰妹係中女嗎?

引用:
原帖由 newbeat 於 2023-3-31 21:56 發表 查看引用來源

深水埗泰骨

第一間:欽州街商廈樓上,電約後上去,廿多歲泰妹,唔識本地話,只可用英語溝通。

單位內有多間窄房,應該唔止-名技師工作,自己公共浴室冲涼後,圍毛巾入房按摩 ...
請問泰妹咩年紀????

另外全套連按摩可以玩幾耐????

回覆 4# newbeat 的帖子

$420都可接受,好過髮仔

引用:
原帖由 newbeat 於 2023-3-31 21:56 發表 查看引用來源

深水埗泰骨

單位內有多間窄房,應該唔止-名技師工作,自己公共浴室冲涼後,圍毛巾入房按摩 ...
試左420蚊,泰中女,服務都ok, 不過唔足鐘, 玩左45分鐘左右

引用:

深水埗泰骨

師兄可否PM地址以便一试

引用:
原帖由 sexman169 於 2023-4-4 22:00 發表 查看引用來源

估計是16台的BB

引用:
原帖由 sexman169 於 2023-4-4 22:00 發表 查看引用來源

6 台仍然有廣告

前往最後回覆