上一頁下一頁
發新話題

感激我遇見(2007-2023)

收藏  |  訂閱
168  48.3k

回覆 100# little_princess 的帖子

獨守 ( 胸圍 )確係悽涼,買枝電動兩頭蛇啦,一次過滿足兩個淫穴

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-8-5 23:19 發表 查看引用來源

我當呢度係樹洞咋,唔開心時訴苦

應該無咩機會分享啦,自從舊年主人手術後,主人唔同我攪野了。
咁我又覺得你同主人咁多年關係唔止於性,無論你講咩呢度d師兄都好樂意聽你傾訴🫶🏼

同埋有時我覺得你好似睇到自己好卑微,唔知係咪因為主奴關係,好似好多野收埋係心,唔敢同主人表達 or 覺得自己無資格向主人表達?
Anyway,最緊要係d野唔好收收埋埋,個人抑鬱會好難捱

引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2023-8-5 23:54 發表 查看引用來源

咁我又覺得你同主人咁多年關係唔止於性,無論你講咩呢度d師兄都好樂意聽你傾訴🫶🏼

同埋有時我覺得你好似睇到自己好卑微,唔知係咪因為主奴關係,好似好多野收埋係心,唔敢同主人表達 or 覺得自己無資格向主人表達?
Anywa ...
其實我唔自卑。點解我當年叫自己小公主,就係因為我萬千寵愛,就好似小公主一樣,個個都對我好。但唔知道點解,對著主人,我就係另外一個人。

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-5 23:38 發表 查看引用來源
獨守 ( 胸圍 )確係悽涼,買枝電動兩頭蛇啦,一次過滿足兩個淫穴
我鍾意玩DP …覺得自己好淫。以前主人都會同我玩下DP(玩具+小主人)

回覆 104# little_princess 的帖子

唔好有種心態,覺得自己淫
應該同自己講,我對性事須求,比別人強烈一點
有問題咩,吹呀

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-8-6 14:28 發表 查看引用來源

其實我唔自卑。點解我當年叫自己小公主,就係因為我萬千寵愛,就好似小公主一樣,個個都對我好。但唔知道點解,對著主人,我就係另外一個人。
呢個就係主人先係你主人嘅原因吧,其他人代替唔到,要好好珍惜呢種親密關係

個幾月無見過主人了。今日終於可以見到他,不過他皺著眉的,還是不舒服的樣子。主人個肚又唔舒服了,但為了我開心,他依然陪我去食飯。他算錫我嗎?

很開心今天可以見到他,我整天的心情都很好,甜絲絲的,就連公司的玻璃窗上也出現了心型的霧氣。應該是好兆頭吧。不知道主人是否也一樣呢覺得開心呢?

今日感覺很特別,認識了主人十幾年,我從未聽過他講過一句粗口,一粒字都無聽過。今日主人講起工作上的事,竟然講了半粒字然後立刻停了。我知道主人平常應該會講的,但對著我係唔會講。為什麼他對著我就不講呢?他反問我為什麼要講,他說對著小朋友,他也控制自如不講粗口,可是我不是小朋友啊。

希望主人早日康復,可以同我再次親密纏綿。

附件

回覆 107# little_princess 的帖子

啲嘢食幾好咁喎😋😋😋

回覆 104# little_princess 的帖子

咁師姐而家咪好空虛同餓囉?🥲

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-8-18 06:00 發表 查看引用來源
啲嘢食幾好咁喎😋😋😋
主人請我,食咩都好食。其實主人個肚唔舒服唔應該食risotto. 不過我地share 食。主人最後食我個碟多。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆