上一頁下一頁
發新話題

感激我遇見(2007-2023)

收藏  |  訂閱
168  48.3k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-8-18 06:02 發表 查看引用來源
咁師姐而家咪好空虛同餓囉?🥲
係啊,好想同主人愛愛,不過主人手術後好耐都無了。可能主人以後都唔會同我做了。男人應該都鍾意後生女。十幾年後的我已經快四十了,主人應該無興趣了

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-8-18 09:40 發表 查看引用來源

係啊,好想同主人愛愛,不過主人手術後好耐都無了。可能主人以後都唔會同我做了。男人應該都鍾意後生女。十幾年後的我已經快四十了,主人應該無興趣了 ...
唔關事嘅!佢應該未好返,所以唔想做住啫!咁你而家要食自己?

回覆 111# little_princess 的帖子

師姐暫時應該唔會另尋第二個架啦?🥲

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-8-18 10:18 發表 查看引用來源
師姐暫時應該唔會另尋第二個架啦?🥲
我以後都唔會再搵

回覆 114# little_princess 的帖子

👌🏾👌🏾⋯⋯☹️☹️☹️

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-8-18 00:44 發表 查看引用來源
個幾月無見過主人了。今日終於可以見到他,不過他皺著眉的,還是不舒服的樣子。主人個肚又唔舒服了,但為了我開心,他依然陪我去食飯。他算錫我嗎?

很開心今天可以見到他,我整天的心情都很好,甜絲絲的,就連公司的玻璃窗上也出現 ...
恭喜師姐,可以同主人食下飯都好開心呀

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-8-18 09:59 發表 查看引用來源
唔關事嘅!佢應該未好返,所以唔想做住啫!咁你而家要食自己?
他係唔舒服,但可以完全唔需要咩。我唔知,應該係我滿足不到他,無興趣同我做。

引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2023-8-18 18:02 發表 查看引用來源

恭喜師姐,可以同主人食下飯都好開心呀
是啊。見到他我好開心。一齊食餐飯已經好開心,可惜怕被同事看見,唔可以拖手攬錫

回覆 117# little_princess 的帖子

身體狀況差左一定有影響啦,唔止能力上,心情都會影響性趣

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-8-18 18:04 發表 查看引用來源

是啊。見到他我好開心。一齊食餐飯已經好開心,可惜怕被同事看見,唔可以拖手攬錫
性可以係霎時衝動,心入面對佢ge愛更加難能可貴,祝福師姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆