上一頁下一頁
發新話題

感激我遇見(2007-2023)

收藏  |  訂閱
168  48.3k

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-8-18 18:03 發表 查看引用來源

他係唔舒服,但可以完全唔需要咩。我唔知,應該係我滿足不到他,無興趣同我做。
可能身體唔舒服,狀態唔好,驚令你失望啫!

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-8-18 18:03 發表 查看引用來源

他係唔舒服,但可以完全唔需要咩。我唔知,應該係我滿足不到他,無興趣同我做。
男人力做, 都會想有人幫佢用口用手出
硬唔到, 都會想對女人摸摸揸揸

有D男人佔有慾好強 , 就算自己唔食 ,  都唔會比其他男人食
反正樓主要求又唔高 , 每日兩句短訊 , 間中食下飯 , 已可完全控制樓主以為總有一天..............

引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2023-8-19 02:23 發表 查看引用來源
身體狀況差左一定有影響啦,唔止能力上,心情都會影響性趣
他心情係唔好。全程皺眉

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-8-19 14:06 發表 查看引用來源

他心情係唔好。全程皺眉
咁咪係囉!點會有性慾!

引用:
原帖由 3P2Q 於 2023-8-19 10:18 發表 查看引用來源
有D男人佔有慾好強 , 就算自己唔食 ,  都唔會比其他男人食
反正樓主要求又唔高 , 每日兩句短訊 , 間中食下飯 , 已可完全控制樓主以為總有一天.............. ...
我一直以為主人唔介意我同其他男人出街。我有講比他知,他無咩反應。有次他突然講左句,話我係咁鍾意他就唔會約其他人。大概係咁

即係他其實係介意,但又無講唔比。

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-8-20 00:07 發表 查看引用來源

我一直以為主人唔介意我同其他男人出街。我有講比他知,他無咩反應。有次他突然講左句,話我係咁鍾意他就唔會約其他人。大概係咁

即係他其實係介意,但又無講唔比。 ...
主人同你係咩年紀
相差幾多年?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-8-20 05:26 發表 查看引用來源
主人同你係咩年紀
相差幾多年?
主人年份大我11年
我同主人十幾年了。現在我三十尾喇
大學畢業未做嘢就識主人喇

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-8-20 21:20 發表 查看引用來源

主人年份大我11年
我同主人十幾年了。現在我三十尾喇
大學畢業未做嘢就識主人喇
咁耐?咁你哋點識?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-8-20 21:31 發表 查看引用來源
咁耐?咁你哋點識?
某個forum 識,然後msn 傾
認識他時我差不多畢業,但無見面。傾了大半年先見。當年我一畢業就中環返工,他都係,所以就約食lunch 😌..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆