上一頁下一頁
發新話題

感激我遇見(2007-2023)

收藏  |  訂閱
168  48.3k

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-9-29 20:28 發表 查看引用來源
其實主人係一個很幽默的人,但對住我就好少幽默。今日終於有講少少黃色玩笑,主人係咪好返,可以呢。
咁咪好囉!😉

昨晚我夢見主人,我真係好想繼續發夢,唔起身。係夢裡面,主人想同我曳曳🥲
現實中的主人,已經唔想同我…

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-10-12 00:52 發表 查看引用來源
昨晚我夢見主人,我真係好想繼續發夢,唔起身。係夢裡面,主人想同我曳曳🥲
現實中的主人,已經唔想同我…
祝師姐妳夢想成真💪🏾🥰

最近主人的下屬離職了。他忙上加忙。體諒他的我就話唔約住,唔知道主人幾時會約我呢?

我身體有些問題,自己睇醫生都唔得閒。心裡面好掛住主人。好想可以係我…. 之前見下他。好想他可以最後一次看到我flawless 的身體….

今日我竟然在電梯中遇見主人。係主人先看見我,平日好逼人的電梯竟然得好少人,除了我們,就只有兩位外國人。

主人先跟我說話(我不知道可否叫他)問我買了什麼。他還看著我,直到門關上。短短半分鐘時間,都足夠我開心一整天。

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-4-1 22:50 發表 查看引用來源
我同主人一齊十五年,經歷了很多,我和主人有過最快樂的時光。我很幸運地遇上他。今日我地終於正式分開了,跟以往鬧分開很不同。講到最後大家都好平靜地接受。係我提出的,講了兩日主人也接受了說分開對我地都是好的。

我覺 ...
15年時間真係好難得。珍惜過去向前望。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-11-7 08:36 發表 查看引用來源

15年時間真係好難得。珍惜過去向前望。
最後無分開
不過好耐無做愛了

今年提早了很多同主人食生日飯。

我身體有事,之後都唔知道會唔會再見他了。

附件

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-11-17 20:44 發表

我身體有事,之後都唔知道會唔會再見他了。
吓… 冇咩事嘛你 😨

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-18 07:28 發表 查看引用來源

吓… 冇咩事嘛你 😨
本身我的身材已經不吸引主人

如過沒有了完整的身體,仲點見他。

我成日提主人要珍惜時間。

好可能,我地唔會再有時間

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-11-21 23:47 發表 查看引用來源

本身我的身材已經不吸引主人

如過沒有了完整的身體,仲點見他。

我成日提主人要珍惜時間。

好可能,我地唔會再有時間
唔好咁悲觀!冇事嘅,唔好咁擔心!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆