上一頁下一頁
發新話題

感激我遇見(2007-2023)

收藏  |  訂閱
168  48.3k

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-6-15 18:38 發表 查看引用來源

唔需要傾啦,其實我對他沒有要求,只係想他心裡面有我,可以見下,攬下,大家關心下。
但他對你呢, 你真係100% 肯定知道 ?

佢想繼續定結束 ?

如想繼續, 佢又想用咩形式的繼續 ?

定你不敢問, 怕聽到唔想聽到的答案 ?

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-6-15 19:06 發表 查看引用來源

但他對你呢, 你真係100% 肯定知道 ?

佢想繼續定結束 ?

如想繼續, 佢又想用咩形式的繼續 ?

定你不敢問, 怕聽到唔想聽到的答案 ?
他唔會唔要我的,只係未去到我期望的甜蜜。
每日都會message
如過每日都好似昨日
久唔久約食餐飯咁囉..
咩咩就話身體未好返,自己身體和父母身體都令他未可以窩。

真係要 "突然o係度諗" 一次   
本宮突然o係度諗, 你個主人一啖砂糖一啖X 咁樣, 係咪用緊一d 另類o既方法同你玩緊主奴, ie 精神虐待?
如果唔係o既話咁就只淨一個可能性啦, 就係呢段關係o既雙方,
一個口不對心, 講就講到好似好睇得開, 冇所謂, 其實心入面o既深處係仲抱有一絲希望會有奇蹟發生
另一個呢, 想做得絕, 但又唔夠絕, 忽然唔知做咩咁又俾d 虛假希望俾對方,
令人開心一時, 但反反覆覆咁樣其實只係更加折磨囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-16 08:27 發表 查看引用來源
本宮突然o係度諗, 你個主人一啖砂糖一啖X 咁樣, 係咪用緊一d 另類o既方法同你玩緊主奴, ie 精神虐待?
如果唔係o既話咁就只淨一個可能性啦, 就係呢段關係o既雙方,
一個口不對心, 講 ...
絕對同意

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-16 08:27 發表 查看引用來源
好多男人都係愛精神虐待女人

引用:
唔會啊
主人知道我唔係要一起架
其實我想久唔久見下
心裡面有我就得
只係覺得他心裡面無我
他唔會話好想見我咁者(我覺得)

引用:
互相折磨都咁多年。
唔明點解仲要自欺欺人。

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-6-16 18:24 發表 查看引用來源

唔會啊
主人知道我唔係要一起架
其實我想久唔久見下
心裡面有我就得
只係覺得他心裡面無我
他唔會話好想見我咁者(我覺得)

真係呢... 可能人老o左比以前現實啦, 呢d "只要耐唔中見到吓知道佢快樂就心滿意足" o既o野真係唔再相信
愛就係要佔有, 呢個先係事實, 至少遲早會係事實, 人性就係會得一想二o架啦

我都愛上過我o既主人, 故事已經講過我唔再重複d 細節
曾經我都有同你差唔多o既想法, 甚至想過繼續付出繼續做佢想做o既o野o黎慢慢感動改變佢
幸好冇行到呢一步囉... 我唔係話咁做一定唔會work, 但會令自己長時候/ 永無止境咁辛苦係肯定o既
人生歲月有限, 多一日唔開心就即係少一日開心o既日子, 真係唔值囉
我知道咁講未必可以改變到你, 只係純粹有感而發

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-20 13:06 發表 查看引用來源

真係呢... 可能人老o左比以前現實啦, 呢d "只要耐唔中見到吓知道佢快樂就心滿意足" o既o野真係唔再相信
愛就係要佔有, 呢個先係事實, 至少遲早會係事實, 人性就係會得一想二o架啦

我都愛上過我o既主人, 故 ...
好多女人愛自虐愛呃自己嘛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-20 13:06 發表 查看引用來源

我都愛上過我o既主人, 故 ...
我有睇過你講
但我真係唔係想真正一齊
我只係想開開心心,心裡面有大家。久不久見下

主人話自己大病後未好返唔可以做
亦好少diy 因為無需要(後生時都少既)
其實應該就係對我無需要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆