上一頁下一頁
發新話題

感激我遇見(2007-2023)

收藏  |  訂閱
168  48.3k

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2023-6-19 13:56 發表 查看引用來源
互相折磨都咁多年。
唔明點解仲要自欺欺人。
來到今日
我都覺得係互相折磨
他覺得我對別人都唔好
唔知幾時開始我在他心目中係咁差
唔知道點解咁覺得。我對人有禮貌亦好笑容

以前唔係折磨係好開心
曾經係好開心的

其實已經唔知道點解要一齊
係我唔捨得
他應該無所謂

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-6-21 08:37 發表 查看引用來源

來到今日
我都覺得係互相折磨
他覺得我對別人都唔好

以前唔係折磨係好開心
曾經係好開心的

係我唔捨得
他應該 ...
C姐,仲未放得低?還在掙扎中?

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-6-21 08:34 發表 查看引用來源

我有睇過你講
但我真係唔係想真正一齊
我只係想開開心心,心裡面有大家。久不久見下

主人話自己大病後未好返唔可以做
亦好少diy 因為無需要(後生時都少既)
其實應該就係對我無需要 ...
唔好意思 咁其實係幾耐冇做呢?
同埋你所講o既久唔久見吓, 係咪都包括做愛呢?
如果包括, 咁又係咪即係你亦只係想繼續同佢維持性伴或者fwb o既關係?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 11:34 發表 查看引用來源

唔好意思 咁其實係幾耐冇做呢?
同埋你所講o既久唔久見吓, 係咪都包括做愛呢?
如果包括, 咁又係咪即係你亦只係想繼續同佢維持性伴或者fwb o既關係? ...
我地每日都會傾what’s app
早午晚都會傾下
會久唔久出來食飯
好耐無咩,起碼一年因為主人舊年做了大手術
復原了但肌肉一直都唔太舒服
主人身上多了一條超超長疤痕,
他都係比我看過一次
我當然想久唔久會咩下。愛同性係一齊的
愛先想性,性又令人更愛
主人其實一向都無好大需要
後生時都唔會成日
現在當然更少

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-6-24 12:01 發表 查看引用來源

我地每日都會傾what’s app
早午晚都會傾下
會久唔久出來食飯
好耐無咩,起碼一年因為主人舊年做了大手術
復原了但肌肉一直都唔太舒服
主人身上多了一條超超長疤痕,
他都係比我看過一次
我當然想久唔久會咩下。愛同性 ...
就係囉, 所以我先咁講!
字裡行間早就睇出你係愛你主人o既
性同愛好難分得開, 曾經以為自己得, 有性無愛叫做維持o左一段短時間, 然後輸得一敗塗地
但有愛無性或許比有性無愛更難, 講得淫蕩d, 就算冇得做愛都想耐唔中啜吓人地下面啦係咪先?
即係感情上幾恩愛o既戀人都好, 長時間冇肉體接觸, 關係早晚都會出現裂痕囉
所以我先覺得你咁樣, 叫沉迷又好叫糾纏又好, 時間愈長只會令你自己愈痛苦
今日可能仲handle 得o黎, 只係一心想對方好, 間唔中見吓面心裡就安慰
但唔駛幾耐你一定會想要得到更多, 想佔有擁有對方, 想做佢o既唯一

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-6-21 08:37 發表 查看引用來源

來到今日
我都覺得係互相折磨
他覺得我對別人都唔好

以前唔係折磨係好開心
曾經係好開心的

係我唔捨得
他應該 ...
對人有禮貌亦好笑容是基本,但有時唔好將自己認為係好的強加人身上,或企圖改變人地,人地都會有壓力。

如果一個唔需要一個唔捨得,再拖落去有意思咩?
或者退後一步做朋友,唔諗咁多,大家放鬆下,之後再算。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-26 09:19 發表 查看引用來源

就係囉, 所以我先咁講!
字裡行間早就睇出你係愛你主人o既
性同愛好難分得開, 曾經以為自己得, 有性無愛叫做維持o左一段短時間, 然後輸得一敗塗地
但有愛無性或許比有性無愛更難, 講得淫蕩d, 就算冇得做愛都想 ...
我有我自己的生活,所以我唔會同主人一起
其實我都無咩性需要
只係對住主人會想

主人呢兩個月個肚都唔太舒服。這十多年來,他工作太繁重了,現在身體不斷發出警號。好擔心他又有其他身體問題。

主人今天沒有gel 頭,不知道是因為沒有gel 頭還是樣子殘左,主人看上去又老了。今日同主人食飯,之後主人攬住依依不捨的我。被主人攬住真的很舒服。

今日我穿了新衣服,主人說很像我以前的某件衣服。我知道他說那件。主人記性不錯的,還記得以前的我。

今天言談之間發現,原來主人曾經在我公司的樓層工作。我會否坐在他曾經的位置上呢。

今日主人帶我來到這間餐廳,他說想試很久了。同主人食乜都唔所謂,可以對住他,係檯底下牽下手已經很甜蜜。同以前一樣,主人好堅持唔比我埋單。大男人😊

附件

無update 係咪好番了?

引用:
原帖由 惡女b水 於 2023-7-30 14:22 發表 查看引用來源
無update 係咪好番了?
好耐無見喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆