上一頁下一頁
發新話題

感激我遇見(2007-2023)

收藏  |  訂閱
168  48.2k

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-5-3 18:41 發表 查看引用來源
我當然記得你啦。我以前好鍾意睇的文章,記得你著吊帶襪有個靚屁股。

我同主人最近都係咁,我唔開心都唔會講比他知,講只會令他更討厭,亦唔會有改變。我同主人只會越來越差,但只要我唔離開,他又唔會唔要我既。我都唔知道幾時 ...
步伐明顯有差距, 自己後返萬D, 或直得退後返一格, 感覺會唔同D

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-5-4 00:06 發表 查看引用來源

今日好些了。他唔忙,對我好D ..
他這樣的態度, 不是好事

今日同主人食飯好開心。他終於都不再冷淡。可能知道我唔開心,同埋無咁忙,所以心情好些。我問主人係咪我扭計所以先約我,他用不冷不熱的語氣話他一早講了會安排。

食飯時他在檯面申出手,他說他比了手,示意我可以拖,不過他唔比我影拖手相。平時我地檯底拖,怕比同事見到。不過今日檯底係唔通的。

食飯時都開開心心,問他有無掛住我,他依舊唔答(以前都唔答呢類問題)。今次最特別係我地第一次share 野食,以前都係自己食自己個碟,主人無興趣食我d野,今日主人話share食個頭盤,跟住我又試下主人碟意粉,主人又試下我碟意粉。

最開心係之後主人有拖著我,有攬住我。他拖住我就好似當年咁。😢

我要的就係咁簡單 😢。今日真係好開心
P.S. 無見一個月,主人好似又肥左。我笑他會否見唔到自己JJ 。會否欣賞唔到我含JJ,他話彎腰咪見到囉。😜

附件

你好嗎?? 估唔到可以睇到你新post

引用:
原帖由 惡女b水 於 2023-5-7 13:28 發表 查看引用來源
你好嗎?? 估唔到可以睇到你新post
好返少少了。不會主人大病後都未開齋。大半年了。

引用:
原帖由 bcm 於 2023-5-3 18:00 發表 查看引用來源
我唔知你記唔記得我係邊個,我就好記得你,D文筆好好,
最後同主人結果點都好,你都要保重,
有時感情真係唔係人生嘅全部黎。
WA..我由1X歲睇到我而家30歲..BCM 同LITTLE PRINCESS 都仲入性緊...利害

引用:
原帖由 賣魚性 於 2023-5-31 01:01 發表 查看引用來源

WA..我由1X歲睇到我而家30歲..BCM 同LITTLE PRINCESS 都仲入性緊...利害
我都係三十幾者,不過主人應該唔鐘意同我入性了。
見面食飯已經很好了。

好耐無同樹洞傾計了,我每日都有同主人send messages,每一日都係咁樣過,平平淡淡的。今晚我又再loops 覺得他不再需要我,對我沒有興趣,眼淚又再不自覺地留下。

他說他去年太多事要suffer,我知道,他自己,媽媽和爸爸都做了手術,但都差不多一年了,好像還是一樣不需要我。

如果我又年輕又是新認識的,他會否好像我們當面的第一次,立刻出來見我呢。我覺得他對我沒有興趣了,我留得到的只是一個AI。

其實我知道的,只是convince 自己不要相信。即使只是一個AI,我也不捨得放手。

主人應該唔會再同我親密了,我只可以看著我們以前的故事,壞念過去。😢

如果你主人唔再 需要你 梗係應該學識放下

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-6-5 01:45 發表 查看引用來源
好耐無同樹洞傾計了,我每日都有同主人send messages,每一日都係咁樣過,平平淡淡的。今晚我又再loops 覺得他不再需要我,對我沒有興趣,眼淚又再不自覺地留下。

他說他去年太多事要suffer,我知道,他自己,媽媽和爸爸都做了手術, ...
好心你啦!既然你到feel 到佢嫌棄你,你就應該放手啦!

呢個世界好大,有好多人。 你肯放開懷抱,總會遇到一個愛錫你嘅人。 而唔係不停為咗一個已經唔愛你嘅人自怨自艾⋯⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆