上一頁下一頁
發新話題

感激我遇見(2007-2023)

收藏  |  訂閱
168  48.2k

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-6-5 05:50 發表 查看引用來源

好心你啦!既然你到feel 到佢嫌棄你,你就應該放手啦!

呢個世界好大,有好多人。 你肯放開懷抱,總會遇到一個愛錫你嘅人。 而唔係不停為咗一個已經唔愛你嘅人自怨自艾⋯⋯ ...
你比佢係度發洩下啦,如果唔係下次到佢係xx商場吉人架啦。

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-6-5 01:45 發表 查看引用來源
好耐無同樹洞傾計了,我每日都有同主人send messages,每一日都係咁樣過,平平淡淡的。今晚我又再loops 覺得他不再需要我,對我沒有興趣,眼淚又再不自覺地留下。

他說他去年太多事要suffer,我知道,他自己,媽媽和爸爸都做了手術, ...
15年唔係話放就放
試下係佢生命淡出啦

聚散有時,好來好去不容易

回覆 52# 惡女b水 的帖子

可能係他想淡出。主人成年無同我咩,亦唔覺得他想同我咩。他話手術後肌肉唔舒服,但都一年了。可能他真的唔需要我了。

他每日都會覆我,但我覺得我做咩他都好似好討厭咁。唔鍾意一個人時,做咩都令人討厭掛。

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-6-5 05:50 發表 查看引用來源

好心你啦!既然你到feel 到佢嫌棄你,你就應該放手啦!

呢個世界好大,有好多人。 你肯放開懷抱,總會遇到一個愛錫你嘅人。 而唔係不停為咗一個已經唔愛你嘅人自怨自艾⋯⋯ ...
其實我要有其他男人一點也不難,我仲keep得好的,但我已經心如止水。我應該唔會再鍾意人了。就算我失去了主人,我都唔會再愛人了。

回覆 53# freepic1iman_dc 的帖子

我地會好來好去的。我唔會恨他,他亦唔會怪我。我相信就算分開,大家都有個美好回憶。

今日我又再突然流淚。係公司洗手間,我想起他,就突然落淚。

現在,我又再哭。他又會話我不停loops 。

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-6-14 22:20 發表 查看引用來源

要懂得放下,放低執著,強留對大家都冇意思的

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-6-14 22:20 發表 查看引用來源

抑鬱病...要睇e 生

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-6-15 00:04 發表 查看引用來源
抑鬱病...要睇e 生
我哭了好多年,唔係一朝一夕的事

不過我唔會自殘亦唔會傷害別人

哭可以令我舒服一些

我人前人後兩個樣,只會獨個兒時先會哭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆