感激我遇見(2007-2023)

收藏  |  訂閱
8  48.3k

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-5-3 18:41 發表 查看引用來源
我當然記得你啦。我以前好鍾意睇的文章,記得你著吊帶襪有個靚屁股。

我同主人最近都係咁,我唔開心都唔會講比他知,講只會令他更討厭,亦唔會有改變。我同主人只會越來越差,但只要我唔離開,他又唔會唔要我既。我都唔知道幾時 ...
步伐明顯有差距, 自己後返萬D, 或直得退後返一格, 感覺會唔同D

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-5-4 00:06 發表 查看引用來源

今日好些了。他唔忙,對我好D ..
他這樣的態度, 不是好事

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-6-15 09:06 發表 查看引用來源
我唔會,其實我自己的生活都非常忙綠的。他只是我心中的一部份,只是我對他的感情,係好重。

我唔會找他幾日,冷靜下先。照平常,他應該都不會找我,但竟然他有叫我早晨

今日腫到連電話人面識別都開唔到。 ...
有冇諗過大家坐低講清楚

分開傷心一定會, 你都傷心左咁多次, 如果加埋d傷心日數, 可能你都復原了....................

唔會比ed 傷心過的時間白過

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-6-15 18:38 發表 查看引用來源

唔需要傾啦,其實我對他沒有要求,只係想他心裡面有我,可以見下,攬下,大家關心下。
但他對你呢, 你真係100% 肯定知道 ?

佢想繼續定結束 ?

如想繼續, 佢又想用咩形式的繼續 ?

定你不敢問, 怕聽到唔想聽到的答案 ?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-16 08:27 發表 查看引用來源
真係要 "突然o係度諗" 一次   
本宮突然o係度諗, 你個主人一啖砂糖一啖X 咁樣, 係咪用緊一d 另類o既方法同你玩緊主奴, ie 精神虐待?
如果唔係o既話咁就只淨一個可能性啦, 就係呢段關係o既雙方,
一個口不對心, 講 ...
絕對同意

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-8-18 18:03 發表 查看引用來源

他係唔舒服,但可以完全唔需要咩。我唔知,應該係我滿足不到他,無興趣同我做。
男人力做, 都會想有人幫佢用口用手出
硬唔到, 都會想對女人摸摸揸揸

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-11-21 23:47 發表 查看引用來源

本身我的身材已經不吸引主人

如過沒有了完整的身體,仲點見他。

我成日提主人要珍惜時間。

好可能,我地唔會再有時間
15年相處不會只因你的身材, 冇特別的感覺是相處不到15年的

比D信心自己, 更比多D信心你的男人

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-11-22 18:24 發表 查看引用來源

後生女時主人都唔欣賞我的身材了
(唔係肥,只係無波無羅無長腿)

話有事就以後唔見他
他都無講d 咩…
可能咁樣先會令你有時間見到另一片天空

塞翁失馬,焉知非福

引用:
原帖由 little_princess 於 2023-11-22 18:24 發表 查看引用來源

後生女時主人都唔欣賞我的身材了
(唔係肥,只係無波無羅無長腿)

話有事就以後唔見他
他都無講d 咩…
現在其他野不用再想, 手術先先養好身子,

你先要好好愛錫自己, 之後先有機會去被人愛錫

前往最後回覆