上一頁下一頁
發新話題

好消息

收藏  |  訂閱
76  21.3k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-14 20:08 發表 查看引用來源

這個微信號用戶不存在喎?
可能佢關咗搜號功能

回覆 51# ho501501 的帖子

特大好消息:新店开业特惠大酬宾,入场消费港式香薰加客服微信即可优惠20,还免费赠送水果,饮品,餐蛋面!公司有🅿️停车场、赠送停车票!组队3人以上同行送k歌房3小时、百威啤酒一打!

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-4-14 22:25 發表 查看引用來源

可能佢關咗搜號功能
通常技C赚夠回香揾儍佬認証,多删微信免人知道曾经千千萬萬男人玩過佢插過佢,所以大家找不到是正常😂想不到可以丢甘多人去找,女人一個洞真值钱同吸引😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-16 17:30 發表 查看引用來源
通常技C赚夠回香揾儍佬認証,多删微信免人知道曾经千千萬萬男人玩過佢插過佢,所以大家找不到是正常😂想不到可以丢甘多人去找,女人一個洞真值钱同吸引😂 ...
認同,以前很多相熟技師回老家後都刪我微信

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-16 18:21 發表 查看引用來源

貪馨香咩,個妹妹萬千人指插(當吾同客丢)個波千千萬萬男人咬 ~ 吸~啜~揸,真係做回正常人一定要忘記過去,不比任何人知道啊😂你估真係鑲金咩😁

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-16 18:21 發表 查看引用來源

我見過有d JC結婚生完仔仍然在哩個行業,只要賺到錢,話之佢老公點諗。。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-4-16 20:12 發表 查看引用來源

我見過有d JC結婚生完仔仍然在哩個行業,只要賺到錢,話之佢老公點諗。。
有啲技師老公真係唔介意老婆做手作場技師喎

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-16 20:44 發表 查看引用來源

如果個老公又無錢又無權,咁憑什麼介意先。。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-16 20:44 發表 查看引用來源

今日有技師同我講,如果佢结婚還要出来做打飛机工作,即是老公冇能用,佢不会找呢類人结婚,吾介意因为冇能用老公有錢拿😂而且個技c吾慌靚,又靚又有本錢点会找呢類老公呢?大六男人多數吾介意多因为好多好能窮, 揾朝唔得晚😂但香港男人有本事一定找件正當人家做老婆,除非自己冇女溝,或者未嗅過正當女人味😁玩同自己另外一半好多人分得好清楚😁你看做企雞日日比幾十日插也好多人吾介意😂

另一半偷偷岀嚟俾其他男人屌你又知咩?正如你偷偷出去叫雞都唔俾另一半知啦🤓🤓🤓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆