好消息

收藏  |  訂閱
8  21.4k

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-4-14 22:25 發表 查看引用來源

可能佢關咗搜號功能
通常技C赚夠回香揾儍佬認証,多删微信免人知道曾经千千萬萬男人玩過佢插過佢,所以大家找不到是正常😂想不到可以丢甘多人去找,女人一個洞真值钱同吸引😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-16 18:21 發表 查看引用來源

認同,以前很多相熟技師回老家後都刪我微信
貪馨香咩,個妹妹萬千人指插(當吾同客丢)個波千千萬萬男人咬 ~ 吸~啜~揸,真係做回正常人一定要忘記過去,不比任何人知道啊😂你估真係鑲金咩😁

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-16 20:44 發表 查看引用來源

有啲技師老公真係唔介意老婆做手作場技師喎
今日有技師同我講,如果佢结婚還要出来做打飛机工作,即是老公冇能用,佢不会找呢類人结婚,吾介意因为冇能用老公有錢拿😂而且個技c吾慌靚,又靚又有本錢点会找呢類老公呢?大六男人多數吾介意多因为好多好能窮, 揾朝唔得晚😂但香港男人有本事一定找件正當人家做老婆,除非自己冇女溝,或者未嗅過正當女人味😁玩同自己另外一半好多人分得好清楚😁你看做企雞日日比幾十日插也好多人吾介意😂

有乜好消息~以前富臨充咭有錢又不能用回,冇信誉前富臨集團,大家咭還有没有錢😢以后揾鬼充咭😞

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-17 11:21 發表 查看引用來源

富臨換了老闆,現老闆唔認前老闆的卡數都好正常吧.佢冇咩理由孭前老闆啲卡數.
的數去左喜悦,丿你吾知吾好亂講,冇人叫新富臨填數😂前富臨大老细有喜悦~皇庭~平安同冰河😂上次富臨封舖,的咭錢可在另外一間用💪

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-4-17 11:44 發表 查看引用來源
水魚先充卡 …..
对~疫情下做左水鱼,以後揾鬼充咭😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-17 12:44 發表 查看引用來源

(有乜好消息~以前富臨充咭有錢又不能用回,冇信誉前富臨集團,大家咭還有没有錢😢以后揾鬼充咭😞)你唔係咁講咩?
有冇见《前》字

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-17 12:58 發表 查看引用來源

現富臨個老闆唔係前富臨個老闆,咁前富臨(即疫前富臨)個老闆係唔係平安集團個老闆?
平安~喜悦~冰河~皇庭大集團😂点会走數😂😂😂😂😂😂😂以前富臨封舖,咭可以在同公司皇苑用,以前正氣好多😂

引用:
原帖由 garychow1984 於 2023-4-25 16:00 發表 查看引用來源
問左呢到幾個人都唔肯俾個微信黎
好在係第二個群搵到。第二個群就真係守望相助🤦🏻‍♂️
直接上去,得幾條女有微信又如何🤣

前往最後回覆