試泳衣

收藏  |  訂閱
10  11.3k

試泳衣

復活節同老婆去旅行,幾年無去當蜜月旅行,未出發前嗰日就已經話要試新泳衣俾我睇,一早起身未瞓醒就睇呢啲嘢,本身都冇諗住做,睇完又忍唔住攬住佢車一輪,之後條女自己解開上身條帶,攞我條嘢出嚟含兩嘢,佢除褲,原來已經濕晒,之後女上,俾佢控制番,上下上下咁,加埋視覺享受,好快射咗俾佢,之後攬住訓。

各師兄,有冇覺得女上好快射,忍唔到

多謝分享

女上男下, 係容易射的.

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-4-8 11:32 發表 查看引用來源
復活節同老婆去旅行,幾年無去當蜜月旅行,未出發前嗰日就已經話要試新泳衣俾我睇,一早起身未瞓醒就睇呢啲嘢,本身都冇諗住做,睇完又忍唔住攬住佢車一輪,之後條女自己解開上身條帶,攞我條嘢出嚟含兩嘢,佢除褲,原來已經濕晒,之後女 ...
好多師兄都話畀女騎好快出嘢, 我係其中一個,每次同老婆做,其他招式例如男上女下、老漢推車、 半邊燒鵝髀 ,我都可以抽插佢起碼五、六分鐘 ,但係畀佢一騎上嚟唔使兩分鐘就俾佢 ko ,講真一句女上,佢特別興奮高潮好快到。

我反而同老婆就係玩唔到女上,次次想試女上都就唔啱位入唔到,反而佢同其他人做就個個都玩到女上,佢自己都話女上特別容易高潮

最正就係比女騎師坐爆內射
佢仆係你身上面回氣
另一方面,蝌蚪倒流出嚟

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-4-8 11:32 發表 查看引用來源
復活節同老婆去旅行,幾年無去當蜜月旅行,未出發前嗰日就已經話要試新泳衣俾我睇,一早起身未瞓醒就睇呢啲嘢,本身都冇諗住做,睇完又忍唔住攬住佢車一輪,之後條女自己解開上身條帶,攞我條嘢出嚟含兩嘢,佢除褲,原來已經濕晒,之後女 ...
女上坐壓迫感好大,真係好易射出來.
但女上躺平就好可以久久不易射出🤣

引用:
女上對男人嚟講係被動啲,男上可以自己控制速度,想射可以停一停,或者插慢啲,但女上就唔得😆

女上佢易掌握角度磨個豬點, 佢自己都會快到, 但會貪心想 HIGH 耐啲, 所以搏命騎...

或者男嘅發力(如下圖), 不過會易攰啲, 好考腰力耐力...

加多張..

前往最後回覆