.

收藏  |  訂閱
23  9.1k

.

…………..

放下長線釣處女先。 等佢餓下

引用:
原帖由 martin_noodles 於 2023-4-11 17:31 發表 查看引用來源
放下長線釣處女先。 等佢餓下
我發覺text佢愈少,佢反而愈會搵我
你愈緊張佢,反而佢愈借勢食住你

你真心同佢一齊遲早都會比你喇

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-4-11 17:21 發表 查看引用來源
條女讀緊大學,我大佢10年,我就屌西無數
佢中學讀女校,屋企都有點錢
未拍過拖
一齊咗兩三個月
我有直接問,佢話不
旅行佢ok,但話要分房(旅行時氹掂佢可能有機?)

香港難上各自屋企

各位大老大姐,有冇好橋? ...
我有好多開罐經驗,你同佢發展到乜野地步先?有冇得渣波,摸下西咁,如果有就比較容易,只要慢慢有D耐性集中刺激下佢全身嘅性感帶,呢個年紀好易食。

去旅行嘅都係一個好大嘅機會, 雖然分房瞓 ,但係可以去佢間房傾下偈 ,錫錫下加上旅行心情比較放鬆 ,咁就好易食, 又或者 ,提議一齊沖涼, 畀佢摸下你碌j提高佢嘅性趣。

去旅行嘅時候行下性商店,提議同佢玩下玩具先, 十個女仔有九個,玩完玩具之後都會頂唔順, 好想搞野。

點都好, 你可以先提議 搞嘢嘅時候 唔會擺碌J入去, 最多只係喺佢門口磨擦, 又或者叫佢幫你用手打j, 或者口交, 慢慢氹佢畀你扑。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-4-12 09:05 發表 查看引用來源

我有好多開罐經驗,你同佢發展到乜野地步先?有冇得渣波,摸下西咁,如果有就比較容易,只要慢慢有D耐性集中刺激下佢全身嘅性感帶,呢個年紀好易食。

去旅行嘅都係一個好大嘅機會, 雖然分房瞓 ,但係可以去佢間房傾下偈 ,錫錫下加 ...
錫都未錫過,出街佢仲帶緊口罩
近排佢知我對佢好,心態好咗唔少
有冇話講啲乜,等佢同情下?例如,見到你就谷得好辛苦,成日集中唔到。有冇咩說話博佢可憐?

回覆 6# applesamsunglg 的帖子

雖然呢度話"引人入性" 但你問下自己係真心like 佢  定淨係想食豬就算
我睇到你淨想食豬囉……  
要諗到博同情?  真係有啲cheap

引用:
原帖由 camry6783 於 2023-4-12 12:10 發表 查看引用來源
雖然呢度話"引人入性" 但你問下自己係真心like 佢  定淨係想食豬就算
我睇到你淨想食豬囉……  
要諗到博同情?  真係有啲cheap
同意!
做到好似狗公博同情,真係好撚Cheap!

錫都未錫, 唔好想攪野, 分房瞓, 普通旅行算。

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-4-11 17:21 發表 查看引用來源
條女讀緊大學,我大佢10年,我就屌西無數
佢中學讀女校,屋企都有點錢
未拍過拖
一齊咗兩三個月
我有直接問,佢話不
旅行佢ok,但話要分房(旅行時氹掂佢可能有機?)

香港難上各自屋企

各位大老大姐,有冇好橋? ...
佢想俾你,就自然會比你,我雖然咸濕,但都唔主張咁樣呃呃氹氹,我唔知你女友係純品定出嚟玩開,但呢個年紀仲未失身,應該都乖嘅,我覺得你要比啲耐性,比佢知道你係真心,認真,而唔係玩玩下,適當時候,佢自然會比你!同埋拍拖唔係只得搞嘢嘅,仲有其他嘢可以做,加油啦💪

前往最後回覆