.

收藏  |  訂閱
23  9.1k

如果女人家境小康,即係都有一定見識
而且讚女校,可能身邊有好多閨蜜
天真?未必。亦唔等如無自我主見。
拍拖幾個月都未錫過,即係女仔既心都未攞到。你就已經諗緊佢既身。
令人懷疑你拍拖為乜?
係女人面前扮可憐,真係戥你可憐!好撚cheap

點解對老處咁有興致 ?

Thx for sharing

師兄:如果佢真係鍾意你遲早都會俾你,試吓佢抗唔抗拒講關於一啲性既野,或者嘗試下咀下佢,摸下佢上面睇吓有冇反應,如果又冇反應嘅話,我建議師兄早走早着,唔好勉強,性冷感好難救,識個第二個好過,唔好聽佢講啲原因或者藉口,如第一次俾老公,里里路路

乜啲男人唔係好怕diu 處女架咩????

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-4-13 03:43 發表 查看引用來源
師兄:如果佢真係鍾意你遲早都會俾你,試吓佢抗唔抗拒講關於一啲性既野,或者嘗試下咀下佢,摸下佢上面睇吓有冇反應,如果又冇反應嘅話,我建議師兄早走早着,唔好勉強,性冷感好難救,識個第二個好過,唔好聽佢講啲原因或者藉口,如第一次 ...
啱聽~~~嗰塊處女膜係障礙物~~~有啲女怕痛...結果守到老

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-4-13 14:02 發表 查看引用來源
啱聽~~~嗰塊處女膜係障礙物~~~有啲女怕痛...結果守到老
失常少女都係少女,妳嘅意見應該最有𠻝考價值 😆😆😆

引用:
原帖由 imkrist 於 2023-4-13 14:24 發表 查看引用來源

失常少女都係少女,妳嘅意見應該最有𠻝考價值 😆😆😆
眼見好多女因為塊膜唔行前一步~~又話要留比老公~~嘥氣

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-4-13 14:01 發表 查看引用來源
唔怕,而家好多女仔都唔會流血,因為D女仔好多時做運動或者自慰嘅時候已經整穿咗塊膜。

只要前戲做耐D,等佢下面夠濕,慢慢入,就唔會痛。

好多女仔好細個就上網睇片,好快就識同我配合姿勢,好正架!

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-4-13 14:01 發表 查看引用來源
怕死魚多啲..  

前往最後回覆