上一頁下一頁
發新話題

樓上骨生意少咗?

收藏  |  訂閱
78  48.1k

樓上骨生意少咗?

近日收到好多曾幫襯骨女whatapp, 問有無時間上去鬆一鬆。相熟直頭話少咗好多生意。唔知係咪開咗關嘅關係。各位有無同感。

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-4-12 17:31 發表 查看引用來源
近日收到好多曾幫襯骨女whatapp, 問有無時間上去鬆一鬆。相熟直頭話少咗好多生意。唔知係咪開咗關嘅關係。各位有無同感。
好明顯,香港夜塲(桑拿,夜總會)都冇咗一半生意,嗌晒救命。

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-4-13 11:39 發表 查看引用來源

好明顯,香港夜塲(桑拿,夜總會)都冇咗一半生意,嗌晒救命。
有時間梗係上深圳啦,上面骨場環境一流,骨女K女又多又年輕,價錢又比香港平.

回覆 3# ngtungsee 的帖子

而家樓上骨6舊水90分鐘,深圳仲平D?

回覆 1# 斷空食客 的帖子

香港食大媽
深圳食靚妹

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-4-13 14:51 發表 查看引用來源
而家樓上骨6舊水90分鐘,深圳仲平D?
美容師做香薰推油(90分鐘)238加機油費200人仔,500港紙左右.女又後生過香港樓上骨啲阿嬋/大媽.

香港而家啲足仔樓上骨$600,90分鐘,手作仔,因間又話呢樣加錢果樣加錢,去過大埔有間足仔開大報收一千,淨係同本地啲桑拿比都無優勢,黑碼取消埋既時候,死得會重快啲。

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-4-13 09:31 發表 查看引用來源
香港是大媽技師, 內地是 90後技師

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-4-13 09:31 發表 查看引用來源
1. 想出野7日仙企企兩魚
2. 神房7日仙6-7魚, part1-3.

仲使搵大媽骨?

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-4-16 05:33 發表 查看引用來源

香港是大媽技師, 內地是 90後技師
內地90尾00後技師也唔少

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆