上一頁下一頁
發新話題

樓上骨生意少咗?

收藏  |  訂閱
78  47.6k

而家喺香港靠打飛機搵食嘅大陸女人個個都起碼40歲以上 , 呢啲老女人喺大陸跟本搵唔到食冇人要的 , 編編你班港燦就當係寶 , 一千 , 六百打個飛機個鳩個排隊去打 , 有啲仲好笑 , 床尾機都話要去 , 你班仆街喺米顛 ga ?? 排隊比錢 D 呀婆返鄉下買地起靚屋!! 呢班呀婆隻手係米鑲鑽石 ?? 我唸全世界只有香港人咁 L 笨柒 係時候醒下!!

亂講,前日去尖東東方棕泉照舊大把客

引用:
原帖由 mufc457 於 2023-4-15 10:30 發表 查看引用來源
香港而家啲足仔樓上骨$600,90分鐘,手作仔,因間又話呢樣加錢果樣加錢,去過大埔有間足仔開大報收一千,淨係同本地啲桑拿比都無優勢,黑碼取消埋既時候,死得會重快啲。 ...
你有無計過宜家深圳要幾錢呀?按摩都要$500-600港紙
搭車又要$80,仲未計time cost…
唔好彩,俾公安掃場隨時坐14日。

引用:
原帖由 garychow1984 於 2023-4-16 14:09 發表 查看引用來源

依家深圳邪骨都四百尾五百頭人仔,連埋車費唔平得幾多,時間又要足夠先可以上去,不過女系後生啲,但係有一定風險會被人捉,點樣選擇自己諗

HK USB - old lady 40+, China lady, expensive, 700+, I prefer to spend a bit more go to China to find young 20+ girl, even if nowadays no BJ, only HJ

引用:
原帖由 garychow1984 於 2023-4-16 14:09 發表 查看引用來源

係香港搵食啲大媽同阿嬋真係冇興趣.就算係香港按摩一樣有風險.還記得某警司去按摩店按摩遇到警方查牌,發覺係無牌按摩店而被同僚拉嗎?原來光顧無牌按摩店係違法的

回覆 16# ngtungsee 的帖子

而家有幾多間按摩店有牌。特別係细埸。相對USB 較少查。安全D

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-16 02:32 發表 查看引用來源

係香港搵食啲大媽同阿嬋真係冇興趣.就算係香港按摩一樣有風險.還記得某警司去按摩店按摩遇到警方查牌,發覺係無牌按摩店而被同僚拉嗎?原來光顧無牌按摩店係違法的 ...
天真無罪

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-4-16 21:10 發表 查看引用來源
而家有幾多間按摩店有牌。特別係细埸。相對USB 較少查。安全D
上面其實都好小查,最近嚴打皆因習總南下巡視所以擺擺姿態吧

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-16 18:32 發表 查看引用來源

係香港搵食啲大媽同阿嬋真係冇興趣.就算係香港按摩一樣有風險.還記得某警司去按摩店按摩遇到警方查牌,發覺係無牌按摩店而被同僚拉嗎?原來光顧無牌按摩店係違法的 ...
尖沙咀已經大把樓上士巴全部都冇牌啦,咪一樣咁多人去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆