上一頁下一頁
發新話題

樓上骨生意少咗?

收藏  |  訂閱
78  48.4k

引用:
原帖由 garychow1984 於 2023-4-16 14:05 發表 查看引用來源
亂講,前日去尖東東方棕泉照舊大把客
消費 ?

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-4-17 06:40 發表 查看引用來源

尖沙咀已經大把樓上士巴全部都冇牌啦,咪一樣咁多人去
就等如一樣咁多人賭外圍波

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-4-17 08:17 發表 查看引用來源

消費 ?
細場同大場或地區都唔同, 冇得比較。

90 分鐘, 繁忙時間要 1,700 左右。

深圳現在都貴晒, 起碼都四五百人仔。

delete delete

回覆 1# 斷空食客 的帖子

你就好啦.
我以前幫襯開那個, 因為疫情執左, 一直了無音訊.
我都不知幾想佢打比我.好手勢又啱傾的, 真係唔易搵得番.

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-4-13 09:31 發表 查看引用來源
近日收到好多曾幫襯骨女whatapp, 問有無時間上去鬆一鬆。相熟直頭話少咗好多生意。唔知係咪開咗關嘅關係。各位有無同感。
樓上骨生意少左乃正常
意料中事
除過深圳外
本地神房7日鮮1仔多到唔恨

引用:
原帖由 明眼 於 2023-4-19 00:42 發表 查看引用來源
你就好啦.
錢,精有限,賓州得一條,可以幫得幾多條女

引用:
原帖由 明眼 於 2023-4-19 00:42 發表 查看引用來源
你就好啦.
無計一失聯就。

引用:
原帖由 聞波波 於 2023-4-16 12:54 發表 查看引用來源
而家喺香港靠打飛機搵食嘅大陸女人個個都起碼40歲以上 , 呢啲老女人喺大陸跟本搵唔到食冇人要的 , 編編你班港燦就當係寶 , 一千 , 六百打個飛機個鳩個排隊去打 , 有啲仲好笑 , 床尾機都話要去 , 你班仆街喺米顛 ga ? ...
而家好多桑拿7xx做全套,
相對USB,你一入門口即起鐘,冲凉時間都計埋。收$600打JJ。桑拿真係較低

贊成!USB 不平!
引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-4-20 12:23 發表 查看引用來源

而家好多桑拿7xx做全套,
相對USB,你一入門口即起鐘,冲凉時間都計埋。收$600打JJ。桑拿真係較低

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆