上一頁下一頁
發新話題

樓上骨生意少咗?

收藏  |  訂閱
78  48.2k

回覆 29# 斷空食客 的帖子

請問邊間桑拿好,介紹下

好明顯係,在這討論區經常被熱烈推介嗰間骨場都減了價。

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-4-20 12:23 發表 查看引用來源

而家好多桑拿7xx做全套,
相對USB,你一入門口即起鐘,冲凉時間都計埋。收$600打JJ。桑拿真係較低
我覺得六百蚊打個飛機真係好撚貴
BM 仲要加錢,啲技C年紀普遍都40+😔

引用:
原帖由 中村雅俊 於 2023-4-24 09:33 發表 查看引用來源
好耐以前油麻地桑拿大廈
好好玩
其中翡翠湖囡全部著B A R同Tblack
吊帶透視行出大廳
可以大車6 9
D囡有30/40

引用:
原帖由 中村雅俊 於 2023-4-24 09:33 發表 查看引用來源
師兄,600打次JJ,真心貴,咁其實打JJ幾錢至合理?有時去指壓早埸做埋都係400落樓。真心好難介定

回覆 34# estateman 的帖子

太高調,之後被警察掃埸

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-4-25 08:43 發表 查看引用來源
太高調,之後被警察掃埸
方向報風月版介紹落廣告
梗死

回覆 37# estateman 的帖子

最正嘅快活谷桑拿,都係畀方向報玩死。

記得當時快活谷套制服係豹纹摟屌裙。D女又後生,見過嘅女年齡唔過35。引死人

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-4-23 20:47 發表 查看引用來源

師兄,600打次JJ,真心貴,咁其實打JJ幾錢至合理?有時去指壓早埸做埋都係400落樓。真心好難介定
好心唔好吹水!

97年北角X麗華,收9XX,要三等,休息室等位,有位坐低等房,入房后等技師,有18才卜卜脆,泰妹都有,紅牌每月過10万收入,香港第一間劏蛇場係北角皇都,第二間X麗華,8,9拾年代正骨大場技師一粒鐘小費500,以當年收入對比今天,宜家揼骨喺好平好平。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆