上一頁下一頁
發新話題

樓上骨生意少咗?

收藏  |  訂閱
78  48.2k

回覆 40# reddoor 的帖子

師兄,你講緊以前。嘉麗華D女幾後生呀,個場有池浸。而家上樓有D女幾後生呀?個單位有咩配套?你仲未講中南海?5×××出個火。以前上樓骨收幾多包火呀.

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-4-25 08:04 發表 查看引用來源
師兄,你講緊以前。嘉麗華D女幾後生呀,個場有池浸。而家上樓有D女幾後生呀?個單位有咩配套?你仲未講中南海?5×××出個火。以前上樓骨收幾多包火呀. ...
淙南海邊有咁平呀,唔喺要過萬咩?6舊水起機話貴,講淙南海!

回覆 42# reddoor 的帖子

打個比喻。當年中南海未使過萬

而家喺香港靠打飛機搵食嘅大陸女人個個都起碼40歲以上 , 呢啲老女人喺大陸跟本搵唔到食冇人要的 , 編編你班港燦就當係寶 , 一千 , 六百打個飛機個鳩個排隊去打 , 有啲仲好笑 , 床尾機都話要去 , 你班仆街喺米顛 ga ?? 排隊比錢 D 呀婆返鄉下買地起靚屋!! 呢班呀婆隻手係米鑲鑽石 ?? 我唸全世界只有香港人咁 L 笨柒 係時候醒下!!

引用:
原帖由 聞波波 於 2023-4-26 21:08 發表 查看引用來源
而家喺香港靠打飛機搵食嘅大陸女人個個都起碼40歲以上 , 呢啲老女人喺大陸跟本搵唔到食冇人要的 , 編編你班港燦就當係寶 , 一千 , 六百打個飛機個鳩個排隊去打 , 有啲仲好笑 , 床尾機都話要去 , 你班仆街喺米顛 ga ? ...
師兄 講得好啱呀。

如果喜歡大媽, 留港消費, 如果喜歡90後後生女, 自然去深圳消費

我想請,而家照騙太過份,足仔、上樓骨、6-7魚神房都係,上到去一開門我頂!差咁L遠,典吊呀!所以行下睇岩企企先上,中服雖然都有,機會無咁大。

引用:
原帖由 steinjack 於 2023-5-1 11:11 發表 查看引用來源
我想請,而家照騙太過份,足仔、上樓骨、6-7魚神房都係,上到去一開門我頂!差咁L遠,典吊呀!所以行下睇岩企企先上,中服雖然都有,機會無咁大。 ...
呢個真喎! 有次我係141台,見有條女話幾舊水任出火。 見佢張相短髮,粗腰,大pat pat,諗住佢最多係街市啲四,五十歲賣菜婆咁嘅款。 點知上到去,佢一開門……嘩!成個七張嘢,瘦到唔夠一百磅,成個喪屍咁嘅阿婆,嚇到我呀! 好彩佢話做緊客,要半個鐘後先得,我就有籍口鬆人…..

直接按钟仔最好!最真實

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-5-1 13:06 發表 查看引用來源

呢個真喎! 有次我係141台,見有條女話幾舊水任出火。 見佢張相短髮,粗腰,大pat pat,諗住佢最多係街市啲四,五十歲賣菜婆咁嘅款。 點知上到去,佢一開門……嘩!成個七張嘢,瘦到唔夠一百磅,成個喪屍咁嘅阿婆,嚇到我呀! 好彩佢話做緊 ...
香港一樓一平均年齡至少
三十到尾
要搵三十附近甚少

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆