上一頁下一頁
發新話題

24小時三精之遊

收藏  |  訂閱
55  13.7k

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-18 21:51 發表 查看引用來源

C兄:珠海糸米拱北區桑拿?
係,係來魅力假日酒店後面條大街。
吾係啲舗頭仔,要上二樓既。

引用:
原帖由 voking 於 2023-4-18 22:22 發表 查看引用來源

係,係來魅力假日酒店後面條大街。
吾係啲舗頭仔,要上二樓既。
米蘭?

引用:
原帖由 voking 於 2023-4-18 08:41 發表 查看引用來源
重貼頭兩張相
[local]1[/local][local]2[/local]s

食完飯,其中一個老友話想搞野同過夜。因星期五大部份場都人多,分分鐘瞓大廳。所以建議返柏美。去到,揀咗999。入嚟,高挑,樣甜,我就俾100分,即入閘。part1按一下,就嚟段落。 ...
玩到去珠海👍珠海其實都好好玩,如果唔係唔就腳我都想去珠海玩下

好懷念金葉,南洋,怡景灣,國際會議酒店桑拿

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-19 12:05 發表 查看引用來源
2007年去玩左兩年
南洋囡最正
350人仔玩完送50倦
下次去又平50

引用:
原帖由 voking 於 2023-4-18 08:41 發表 查看引用來源
重貼頭兩張相
[local]1[/local][local]2[/local]s

食完飯,其中一個老友話想搞野同過夜。因星期五大部份場都人多,分分鐘瞓大廳。所以建議返柏美。去到,揀咗999。入嚟,高挑,樣甜,我就俾100分,即入閘。part1按一下,就嚟段落。 ...
長者也三次出精👍👍👍👍👍👍

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-19 03:29 發表 查看引用來源
玩到去珠海👍珠海其實都好好玩,如果唔係唔就腳我都想去珠海玩下
珠海以前從香港带二奶去澳門~珠海玩,珠海冇玩過添😬

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-19 03:29 發表 查看引用來源
如過吾係長者,時間同交通費差不多。
但長者就去深圳平好多。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-19 14:02 發表 查看引用來源
長者也三次出精👍👍👍👍👍👍
精盡人忙。
最後兩錢都俾佢唧埋出嚟。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-19 12:05 發表 查看引用來源
我朋友上次帶我去男油酒店。入到酒店,烏燈黑火,以爲要執。
但行去後面,要有人帶,另有天地。個間SN爆到撼。
分4個價;
1.429、手打
2.479,高清,手打。
3.529,高清,吹爆。
4.579,高清,吹一次,手一次(2個鐘)。

PS,冇人帶,吾會開門俾你。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆