上一頁下一頁
發新話題

24小時三精之遊

收藏  |  訂閱
55  13.7k

引用:
原帖由 voking 於 2023-4-18 08:41 發表 查看引用來源
重貼頭兩張相
[local]1[/local][local]2[/local]s

食完飯,其中一個老友話想搞野同過夜。因星期五大部份場都人多,分分鐘瞓大廳。所以建議返柏美。去到,揀咗999。入嚟,高挑,樣甜,我就俾100分,即入閘。part1按一下,就嚟段落。 ...
問問師兄,拱北邊間舖?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-19 12:19 發表 查看引用來源
2007年去玩左兩年
南洋囡最正
350人仔玩完送50倦
下次去又平50
我就覺得國際會議酒店桑拿啲女最正,又靚又後生,貴就貴啲,但真係物有所值.唔係班死㗎仔咁揚攪寸個party,珠海黃葉唔會一落千丈.

厲害喎,師兄遊走咁多地方中出三野

引用:
原帖由 voking 於 2023-4-18 08:41 發表 查看引用來源
柏美出嚟就打車沙咀。去到八樓樓下,影張相做證。

跟住坐lift,影多張證明八樓仲係源泉!

條七七大話精話八樓改咗足浴,我祝佢老母長命百歳!幾個月内,張KTV改爲足浴再改返KTV。有腦既都會諗到隻七七偷圖老 ...
請問陪酒妹5,12,20?定乜價?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-23 16:36 發表 查看引用來源
5齋坐枱,12短聚,20過夜

引用:
原帖由 JL73 於 2023-4-20 14:25 發表 查看引用來源
厲害喎,師兄遊走咁多地方中出三野
佢跛嘅,床上打三次飛机

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-23 16:36 發表 查看引用來源
該晚陪酒。300蚊個半鐘。冇諗住去馬,所以冇問出台價。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-4-26 05:12 發表 查看引用來源
佢跛嘅,床上打三次飛机
我行得走得。你追到我先算。
好彩我冇學你梅毒上腦。淨係識講大話。

引用:
原帖由 voking 於 2023-4-30 22:59 發表 查看引用來源

我行得走得。你追到我先算。
好彩我冇學你梅毒上腦。淨係識講大話。
見佢成日出一大堆膠帖,原來係流料,可惜冇版主喺度,唔係一早ban 7佢

引用:
原帖由 高文 於 2023-5-1 14:51 發表 查看引用來源
見佢成日出一大堆膠帖,原來係流料,可惜冇版主喺度,唔係一早ban 7佢
係香討,佢所有AC都被禁晒啦。係呢度冇版主佢先可以留咁耐。
出果啲垃圾圖,一做應該ban佢啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆