上一頁下一頁
發新話題

24小時三精之遊

收藏  |  訂閱
55  13.7k

引用:
原帖由 高文 於 2023-5-1 14:51 發表 查看引用來源
見佢成日出一大堆膠帖,原來係流料,可惜冇版主喺度,唔係一早ban 7佢
佢成日話50蚊𨳒大媽。50蚊仲要俾佢睇痾尿。仲要成日都得喎。
一時話死撚,一時話連𨳒幾鑊。
又話徙幾千銀住5星級酒店。但啲雞叫價100,都要壓人價80。
你話佢幾扑街大話呢。

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-2 00:16 發表 查看引用來源

佢成日話50蚊𨳒大媽。50蚊仲要俾佢睇痾尿。仲要成日都得喎。
一時話死撚,一時話連𨳒幾鑊。
又話徙幾千銀住5星級酒店。但啲雞叫價100,都要壓人價80。
你話佢幾扑街大話呢。 ...
咁市價係80,佢叫一百,梗還八十,有的開一百,七十都肯,中出鸡俾人屌完同客都一樣屌完疴尿,你跛只識打飛机,當然冇依的身歷,老作跛猫閪

引用:
原帖由 高文 於 2023-5-1 14:51 發表 查看引用來源
見佢成日出一大堆膠帖,原來係流料,可惜冇版主喺度,唔係一早ban 7佢
膠帖,老作猫跛閪,你問下佢点用29人仔,60+買金巴,话珠海要用人仔先買到金巴票,老作跛閪依的咪膠帖

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-2 04:10 發表 查看引用來源
膠帖,老作猫跛閪,你問下佢点用29人仔,60+買金巴,话珠海要用人仔先買到金巴票,老作跛閪依的咪膠帖
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-3 07:30 發表 查看引用來源
帖由 voking 於 2023-4-30 22:53 發表 https://www.188channel.com/%s

𨳒你吖,你係珠海返嚟坐過金巴未呀!係珠海買飛收港紙。你老母開金巴呀!係大陸係收人民幣呀!
〈大話精。未去過就扮博士。)呢句就係老作跛猫閪voking ...

咋天又北上,偷圖?你偷下?
跛猫閪voking,用假能屌你

点60+29人仔坐珠海金巴跛猫閪voking

回覆 31# voking 的帖子

我刀覺得佢好煩😵‍💫

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-3 07:39 發表 查看引用來源
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-3 07:30 發表 查看引用來源
帖由 voking 於 2023-4-30 22:53 發表 https://www.188channel.com/%s

𨳒你吖,你係珠海返嚟坐過金巴未呀!係珠海 ...
沙咀相呢!吾敢影呀!
我而家大漆你呀!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-2 04:10 發表 查看引用來源
拍八達通33蚊。你繼續作啦!
大話精!

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-4 01:48 發表 查看引用來源

沙咀相呢!吾敢影呀!
我而家大漆你呀!

大話精!

老作voking,影沙咀相你可以話老作,偷圖
但珠海車費長者拍八達通33元鉄一般事實

60+点用29人仔買金巴票又講唔出

屌你voking 老作三精之旅
大大大話精
我用假鳩大力屌你

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-4 21:28 發表 查看引用來源
大話精!

60+ ...
互相指罵正廢老、浪費精力、用剩餘生時間出去玩多D淫賤技師好過啦

附件

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-4 21:28 發表 查看引用來源
大話精!

60+ ...
你走轉珠海先講啦。大話精!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆