預约技師

收藏  |  訂閱
10  3.4k

預约技師

大家試過最耐要提前幾多預约技師?
位於華僑xx(唔記得桑拿乜名)夢之隊158,约星期六日提前三四星期至约到,閒日都好爆。

羅湖范冰冰,不定期開放預约一個月,一日就约爆........不過條囡貪錢又超冇道德,預约會叫你俾一舊水人仔紅包(冇得refund),否則一定约唔到,约咗如果其他有老细又全日放飛機,所以冇约過!

似范冰冰所以甘寸😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-4-20 09:01 發表 查看引用來源
大家試過最耐要提前幾多預约技師?
位於華僑xx(唔記得桑拿乜名)夢之隊158,约星期六日提前三四星期至约到,閒日都好爆。

羅湖范冰冰,不定期開放預约一個月,一日就约爆........不過條囡貪錢又超冇道德,預约會叫你俾一舊水 ...
係啊,果個好串,預約要先付訂金,我就無興趣了🤣

回覆 1# 陳十二 的帖子

傻仔先會咁玩!🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-20 14:41 發表 查看引用來源
係啊,果個好串,預約要先付訂金,我就無興趣了🤣
全羅湖桑拿場技師只有呢嗰預約要先付訂金.我都冇約過因有師兄講俾咗訂金預約咗日期同時間都可以放飛機

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-20 16:17 發表 查看引用來源

全羅湖桑拿場技師只有呢嗰預約要先付訂金.我都冇約過因有師兄講俾咗訂金預約咗日期同時間都可以放飛機
大陸大把女,我地留返D位比其它師兄品嘗🤭

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-20 16:17 發表 查看引用來源

唔係訂金,係誠意金,冇得回扣機塲稅!.......佢都忽嘅!

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-4-20 17:26 發表 查看引用來源

唔係訂金,係誠意金,冇得回扣機塲稅!.......佢都忽嘅!
無錯,佢係話誠意金😂😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-4-20 17:26 發表 查看引用來源

不過好多on9狗公会付款,雞也扮上菜真係多得的狗公😂

引用:

佢真係好發,1日開工可以接12個客(60分鐘一個唔偷鐘嘅話),淨係誠意金都千二.唔怪得鐘意幾時開工就幾時開工.
唔係佢忽,係搵佢嗰啲忽!

前往最後回覆