當今的明珠

收藏  |  訂閱
25  9.9k

當今的明珠

昔日的服务全冇,主打全裸胸推前後,跟住侧身落油放在棍仔,啜摸蓮頭都唔可以,可摸下面,15分鐘完事,洗手回来再按摩10分鐘,440人仔

引用:
原帖由 tonymany 於 2023-4-20 20:00 發表 查看引用來源
昔日的服务全冇,主打全裸胸推前後,跟住侧身落油放在棍仔,啜摸蓮頭都唔可以,可摸下面,15分鐘完事,洗手回来再按摩10分鐘,440人仔
會不會還在嚴打所以冇哂昔日啲服務

引用:
原帖由 tonymany 於 2023-4-20 20:00 發表 查看引用來源
倚?

明珠開返了

回覆 2# ngtungsee 的帖子

可能是别技師囉,英豪可以啜莲,富林可以69食撻,新銀座对面間有DL食撻,芙容可以食撻,月荷可以食撻,金安食撻,富源DL食撻,富山食撻,九龍湾食撻,總言知,這是我笫一次遇到最L差既技師

回覆 3# emau1 的帖子

以經改名叫廣珅,見到好報告才會再去

引用:
原帖由 tonymany 於 2023-4-21 01:27 發表 查看引用來源
可能是别技師囉,英豪可以啜莲,富林可以69食撻,新銀座对面間有DL食撻,芙容可以食撻,月荷可以食撻,金安食撻,富源DL食撻,富山食撻,九龍湾食撻,總言知,這是我笫一次遇到最L差既技師 ...
知唔知富臨而家幾錢

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-4-22 13:13 發表 查看引用來源
知唔知富臨而家幾錢
519,加前台客服微信可減20,埋單是499人仔

引用:
原帖由 tonymany 於 2023-4-22 16:27 發表 查看引用來源
519,加前台客服微信可減20,埋單是499人仔
比起英豪,平安同系等,女質素如何?服務達標嗎

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-22 16:58 發表 查看引用來源

比起英豪,平安同系等,女質素如何?服務達標嗎
尼個埸是英豪分店,經理都是英豪過来管理,技師告訴我,有些女是英豪而亦有些是新請的,我試條女是最年輕,只有18歲,同一时間一囗可以啜2個蓮頭,食住撻佢用手幫我出火

引用:
原帖由 tonymany 於 2023-4-22 18:13 發表 查看引用來源
尼個埸是英豪分店,經理都是英豪過来管理,技師告訴我,有些女是英豪而亦有些是新請的,我試條女是最年輕,只有18歲,同一时間一囗可以啜2個蓮頭,食住撻佢用手幫我出火 ...
18歲卜卜趣, 師兄食到好嘢.
搵日去富臨試下呢個18歲.請問師兄佢上早班嗎?

前往最後回覆