當今的明珠

收藏  |  訂閱
25  9.9k

引用:
原帖由 tonymany 於 2023-4-21 01:27 發表 查看引用來源
可能是别技師囉,英豪可以啜莲,富林可以69食撻,新銀座对面間有DL食撻,芙容可以食撻,月荷可以食撻,金安食撻,富源DL食撻,富山食撻,九龍湾食撻,總言知,這是我笫一次遇到最L差既技師 ...
.....新銀座对面間有DL食撻......

這個是什麼?
what is DL

引用:
原帖由 emau1 於 2023-4-22 22:44 發表 查看引用來源
.....新銀座对面間有DL食撻......

這個是什麼?
what is DL
乃C眼,御栖湾

引用:
原帖由 tonymany 於 2023-4-22 22:51 發表 查看引用來源
乃C眼,御栖湾
aiya

上次個jc偷懶了
佢冇幫我做獨龍鑽wor

舊暹羅場¥440元十10%玩齊好超值、老闆後台硬未試過有檢察

引用:
原帖由 tonymany 於 2023-4-21 01:27 發表 查看引用來源
可能是别技師囉,英豪可以啜莲,富林可以69食撻,新銀座对面間有DL食撻,芙容可以食撻,月荷可以食撻,金安食撻,富源DL食撻,富山食撻,九龍湾食撻,總言知,這是我笫一次遇到最L差既技師 ...
食撻, many people like this ?

引用:
食撻是高危動作, 吾值得

師兄真係能人所不能,食住Lin頭仲可以奶達
引用:
原帖由 tonymany 於 2023-4-22 18:13 發表 查看引用來源
尼個埸是英豪分店,經理都是英豪過来管理,技師告訴我,有些女是英豪而亦有些是新請的,我試條女是最年輕,只有18歲,同一时間一囗可以啜2個蓮頭,食住撻佢用手幫我出火 ...

引用:
原帖由 tonymany 於 2023-4-20 20:00 發表 查看引用來源
昔日的服务全冇,主打全裸胸推前後,跟住侧身落油放在棍仔,啜摸蓮頭都唔可以,可摸下面,15分鐘完事,洗手回来再按摩10分鐘,440人仔
冇得打茄輪完全冇引,留港同年輕純陀打茄輪扑野好過,返大陸都系正骨正按算把

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-6-19 22:40 發表 查看引用來源

食撻是高危動作, 吾值得
其實點解有D人會鍾意食撻?

回覆 18# ho501501 的帖子

香港年輕純陀米好貴?

前往最後回覆