上一頁下一頁
發新話題

想問姐妹們 , 你地最愛咩體位???

收藏  |  訂閱
50  11.2k

想問姐妹們 , 你地最愛咩體位???

小弟係青頭仔 , 但好憧憬站立式後入 , 可以從後抱住佢 , 同佢奶入佢耳窩
最好前面仲有塊鏡 ^.^
本帖最近評分記錄

咁有經驗都叫青頭仔😄😄

我都做咗青頭佬好耐!

引用:
原帖由 wwnick 於 2023-4-24 14:42 發表 查看引用來源
咁有經驗都叫青頭仔😄😄
咩 ... 睇得AV多 , 都可以叫性經驗豐富架咩??? ^.^"

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-4-25 07:23 發表 查看引用來源
咩 ... 睇得AV多 , 都可以叫性經驗豐富架咩??? ^.^"
睇得多就曉, 聰明仔嚟嘅.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-4-25 10:41 發表 查看引用來源

睇得多就曉, 聰明仔嚟嘅.
咁又唔係剩係睇既 ... 小弟有寫小甜文既喜好 ,
寫得多  投入得多  揣摩得多 , 可能因為咁 , 印象會立體 D拉 ... ^.^"

(PS : 小弟係 "紙言" 上載左過百篇小甜文 ... 因為 "紙言" 個人專頁 ,
只能顯示100篇 , 所以係我舊戶口 京兆韋氏 滿100篇後 ,
小弟又開左新戶口 淄青李氏 ... 出到第4篇 , 下星期會出第5篇)

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-4-25 16:15 發表 查看引用來源
寫得多  投入得多  揣摩得多 , 可能因為咁 , 印象會立體 D拉 ... ^.^"

(PS : 小弟係 "紙言" 上載左過百篇小甜文 ... 因為 "紙言" 個人專頁 ,
只能顯示100篇 , 所以係 ...
年青人真係博學.

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-4-25 16:15 發表 查看引用來源

只能顯示100篇 , 所以係 ...
係咪寫唔晒一篇?我睇過癱瘓少年無下文。

一個係女上, 但男方最好坐起身而唔係訓平囉
感覺兩個人恩愛d 親密d 聽得到同埋feel 得到對方舒服時o既喘氣聲
另一個其實唔係好清楚, 有d 網頁叫剪刀, 女方訓低,
男方一係跪前面一係企起身視乎女方訓o係邊離地面有幾高, 然後插入
距離雖然冇咁近但亦中意俾隻腳對方捉住, 一邊俾佢插一邊望住佢啜腳趾

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-4-26 10:13 發表 查看引用來源
係咪寫唔晒一篇?我睇過癱瘓少年無下文。
你係咪講 <一個癱瘓病人與保母阿姨的故事> ???

其實寫完左架拉 ^.^"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆