笃爆老作猫三精

收藏  |  訂閱
34  3.7k

笃爆老作猫三精

voking
發短訊加為好友

1#發表於 7 日前  只看該作者
24小時三精之遊

最近入廠小修,花事難再.無心睇帖,
但難眠之際,乜老作跛猫閪分身voking又老作,北上三精,佢跛嘅老作閪原文
(平深圳差吾多一倍。考慮係咪到珠海玩。
金巴返香港,29蚊人仔(長者)。)
首先:金巴長者33元,搭過一定记得

張源泉幾年前舊相
[size=0.85] 引用 回覆

voking

發短訊

加為好友

[size=0.85]5#發表於 7 日前  顯示全部帖子

補相

图中尚有間酒樓招牌己執左N年,点会仲顯示圖中,我会盡快補相笃爆跛閪!

最近源泉的相.舊相截圖攞我的相截圆

笃爆左條九硬D?講下玩年轻女好過,拿老大妈肉九酸照片不要再傳上,染污世界😂

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-4-26 05:08 發表 查看引用來源
voking
發短訊加為好友

24小時三精之遊

最近入廠小修,花事難再.無心睇帖,
但難眠之際,乜老作跛猫閪分身voking又老作,北上三精,佢跛嘅老作閪原文
(平深圳差吾多一倍。考慮係咪到珠海玩。
金 ...
歡迎你影相。夠膽你就P圖。足可以證明你一直講大話!

如有ching行開,請影多次睇下係咪一樣。
吾好信個條77大話精!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-4-26 05:08 發表 查看引用來源
voking
發短訊加為好友

24小時三精之遊

金巴返香港,29蚊人仔(長者)。)
首先:金巴長者33元,搭過一定记得.
𨳒你吖,你係珠海返嚟坐過金巴未呀!係珠海買飛收港紙。你老母開金巴呀!係大陸係收人民幣呀!
大話精。未去過就扮博士。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-26 17:20 發表 查看引用來源
笃爆左條九硬D?講下玩年轻女好過,拿老大妈肉九酸照片不要再傳上,染污世界😂
佢除咗講大話,老作。
係網上偷啲不堪入目既圖,佢仲識乜野吖?

佢除咗講大話,老作。
係網上偷啲不堪入目既圖,佢仲識乜野吖?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-26 17:20 發表 查看引用來源
.猫哥講得岩。

呢度無人鍾意玩大媽,鍾意玩大媽嗰個死開啦,唔同污染呢個群組

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-1 14:33 發表 查看引用來源
呢度無人鍾意玩大媽,鍾意玩大媽嗰個死開啦,唔同污染呢個群組
我雖然60+,但我對大媽冇興趣。對10幾20歳既,肯定歡迎。

引用:
原帖由 voking 於 2023-4-30 22:53 發表 查看引用來源

𨳒你吖,你係珠海返嚟坐過金巴未呀!係珠海買飛收港紙。你老母開金巴呀!係大陸係收人民幣呀!
大話精。未去過就扮博士。
依樣你條老作猫跛閪關都未過過關,自動机收八達通,

前往最後回覆