笃爆老作猫三精

收藏  |  訂閱
34  3.7k

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-2 00:17 發表 查看引用來源

我雖然60+,但我對大媽冇興趣。對10幾20歳既,肯定歡迎。
你條老作跛閪係識嫖自己老母,以為隻隻大妈似你做鸡老母當然对大妈無兴趣.我就唔同,發掘大妈位位不同之處,闖入大妈生仔閪,發扬屌人阿妈過引之處.你唔鍾意去做版主,專删大妈帖,老作屌阿妈跛閪

引用:
原帖由 voking 於 2023-4-30 22:53 發表 查看引用來源

𨳒你吖,你係珠海返嚟坐過金巴未呀!係珠海買飛收港紙。你老母開金巴呀!係大陸係收人民幣呀!
大話精。未去過就扮博士。
我就用長者八達通拍自動机收33元,
請講下你话自己60+(佢边会有咁長命,一早俾人打死)点樣俾29人仔買金巴票,快的失踪幾日問下人先答,唔係又老作一大明证

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-2 04:17 發表 查看引用來源
請講下你话自己60+(佢边会有咁長命,一早俾人打死)点樣俾29人仔買金巴票,快的失踪幾日問下人先答,唔係又老作一大明证 ...
咸記炮手哥,咁耐冇新貼,論壇一代貼王,係咪掹咗喉了?

而家每次click入嚟呢個神州版面,超過一半,係內容重複嘅廣告,形同洗版。

真係啱啱掹左條尿喉.揹住尿袋点去蒲.人生如夢.有力就要屌多的閪窿

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-2 04:27 發表 查看引用來源
咸記炮手哥,咁耐冇新貼,論壇一代貼王,係咪掹咗喉了?
而家每次click入嚟呢個神州版面,超過一半,係內容重複嘅廣告,形同洗版。

真係啱啱掹左條尿喉.揹住尿袋点去蒲.人生如夢.有力就要屌多的閪窿
https://forum.cdn141.com/dat ...
過左马交

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-2 04:28 發表 查看引用來源
過左马交
馬交金悦軒飲早茶
拱北金悦軒晚飯

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-2 04:47 發表 查看引用來源
40129773馬交金悦軒飲早茶40129774
拱北金悦軒晚飯4012977340129774
啱啱係信用卡下載,偷圖,你試下,老作跛猫閪

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-2 04:53 發表 查看引用來源
啱啱係信用卡下載,偷圖,你試下,老作跛猫閪
帖由 voking 於 2023-4-30 22:53 發表 查看引用來源

𨳒你吖,你係珠海返嚟坐過金巴未呀!係珠海買飛收港紙。你老母開金巴呀!係大陸係收人民幣呀!

請講下你话自己60+(佢边会有咁長命,一早俾人打死)点樣俾29人仔買金巴票,快的失踪幾日問下人先答,唔係又老作一大明证

老作跛閪,快的講点拱北60+点用29人仔買金巴票,屌你講唔出

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-2 04:57 發表 查看引用來源
帖由 voking 於 2023-4-30 22:53 發表 查看引用來源

我就用 ...
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-3 07:30 發表 查看引用來源
帖由 voking 於 2023-4-30 22:53 發表 https://www.188channel.com/%s

〈大話精。未去過就扮博士。)呢句就係老作跛猫閪voking ...

咋天又北上,偷圖?你偷下?
跛猫閪voking,用假能屌你

点60+29人仔坐珠海金巴跛猫閪voking

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-3 07:38 發表 查看引用來源
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-3 07:30 發表 查看引用來源
帖由 voking 於 2023-4-30 22:53 發表 https://www.188channel.com/%s

𨳒你吖,你係珠海返嚟坐過金巴未呀!係珠海 ...
大話精

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-4 01:47 發表 查看引用來源

大話精
原帖由 voking 於 2023-5-4 01:48 發表 查看引用來源

沙咀相呢!吾敢影呀!
我而家大漆你呀!

膠帖,老作猫跛閪,你問下佢点用29人仔,60+買金巴,话珠海要用人仔先買到金巴票,老作跛閪依的咪膠帖

拍八達通33蚊。你繼續作啦!
大話精!

老作voking,影沙咀相你可以話老作,偷圖
但珠海車費長者拍八達通33元鉄一般事實

60+点用29人仔買金巴票又講唔出

屌你voking 老作三精之旅
大大大話精
我用假鳩大力屌你

前往最後回覆