笃爆老作猫三精

收藏  |  訂閱
34  3.7k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-4 21:31 發表 查看引用來源
原帖由 voking 於 2023-5-4 01:48 發表 查看引用來源

沙咀相呢!吾敢影呀!
我而家大漆你呀!
膠帖,老作猫跛閪,你問下佢点用29人仔,60+買金巴,话珠海要用人仔先買到金巴票,老作跛閪依的 ...
互相指罵正廢老、浪費精力、用剩餘生時間出去玩多D淫賤技師好過啦

點解吾去沙咀影張相呀!睇下間酒樓招牌仲係吾係度!
吾敢呀!
屎忽鬼!

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-5 02:19 發表 查看引用來源
點解吾去沙咀影張相呀!睇下間酒樓招牌仲係吾係度!
吾敢呀!
屎忽鬼!
原帖由 voking 於 2023-5-4 01:48 發表 查看引用來源

沙咀相呢!吾敢影呀!
我而家大漆你呀!

膠帖,老作猫跛閪,你問下佢点用29人仔,60+買金巴,话珠海要用人仔先買到金巴票,老作跛閪依的咪膠帖

拍八達通33蚊。你繼續作啦!
大話精!

老作voking,影沙咀相你可以話老作,偷圖
但珠海車費長者拍八達通33元鉄一般事實

60+点用29人仔買金巴票又講唔出

屌你voking 老作三精之旅
大大大話精
我用假鳩大力屌你

大話精,乜珠海可以拍八達通咩?大陸幾時可以用八達通及收港紙?
鳩up當秘笈!

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-6 00:07 發表 查看引用來源
大話精,乜珠海可以拍八達通咩?大陸幾時可以用八達通及收港紙?
鳩up當秘笈!
原帖由 voking 於 2023-5-6 00:08 發表 查看引用來源

鳩up當秘笈!

原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-5 07:09 發表

大大大话精,睇下,不過你又話偷圖,你偷的俾我睇,用假鸠屌你老作voking大大大话精

住珠海华僑賓館

食珠海名店金悦軒

(大話精,乜珠海可以拍八達通咩?大陸幾時可以用八達通及收港紙?
鳩up當秘笈!)

以上是老作跛閪Voking 自己嗡

所以成日話你老作猫跛閪,關都未過個,越描就越清楚,你係跛閪

我今日專登去珠海坐金巴返。影埋相𨳒𨳍你!車飛人仔29,珠海去香港!

全票售票機。只收大陸支付寶!何來八達通?

你影啲相上嚟睇下。影吾到就收皮!而家證明你一直講大話!老作。
珠海收八達通,啲機可以賣長者價同收港紙。
以上冇句真!大話精!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-6 02:45 發表 查看引用來源
原帖由 voking 於 2023-5-6 00:08 發表 查看引用來源

鳩up當秘笈!
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-5 07:09 發表  ...
我講緊珠海金巴返香港呀!講賓館,九吾搭八!
影啲相上嚟睇下點樣珠海返香港HK$33!

各位ching,我今次篤爆呢個大話精。
大家有目共睹。我分享主題,佢話我老作。
我影晒相逐一證明事實,而佢只會左右而言。斷章取義,一般無賴所爲。
如佢冇法提出照片證據。我亦吾會再理佢。
佢應梅毒上腦,語冇倫次,自以爲是。
我做下陰德,等佢sort埋呢幾年可以上路。

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-7 04:34 發表 查看引用來源
各位ching,我今次篤爆呢個大話精。
大家有目共睹。我分享主題,佢話我老作。
我影晒相逐一證明事實,而佢只會左右而言。斷章取義,一般無賴所爲。
如佢冇法提出照片證據。我亦吾會再理佢。
佢應梅毒上腦,語冇倫次,自以爲是。
...
[table][tr][td]
達通及收港紙?
鳩up當秘笈!
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-5 07:09 發表  ...

(大話精,乜珠海可以拍八達通咩?大陸幾時可以用八達通及收港紙?
鳩up當秘笈!)

以上就係老作voking跛閪自爆跛嘅,珠海
等我话俾你聽:voking跛閪,珠海唔止收港纸,飲茶,食飯,桑拿,休閒一般大型消费,唔係学你條跛閪食两餸飯個的单会列明

人仔價
港纸價
葡纸價,你可以照價俾不同貨幣,知無,老作閪
Voking跛閪你今次又犯去得如飲茶
明顯老作大錯,
我再次屌你
我而家唔得
就帶假鸠屌爆你
老作猫跛閪voking

[/td][/tr][tr][td][size=0.85]下一頁

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-7 06:40 發表 查看引用來源
達通及收港紙?
鳩up當秘笈!
鳩up當秘笈!)

以上就係老作voking跛閪自爆跛嘅,珠海
等我话俾你聽:voking跛 ...
同你講緊金巴呀。你講乜鳩呀!攞啲金巴珠海香港33港紙睇下!啲八達通機呢?
冇就收皮啦。

前往最後回覆