唔好話我"視姦" ... 我發現 , E+好似好多囡囡著到 "底底外現" !!! ^.^

收藏  |  訂閱
13  9.7k

唔好話我"視姦" ... 我發現 , E+好似好多囡囡著到 "底底外現" !!! ^.^

真的 ... 自從小弟過左30 , 尤其過左35 , 睇囡囡越來越睇過躉

其實小弟都知道 , "底底外現" 算係好正常 , 好多唔係特登既 ...
但我今次想講擺明係特登果 D !!! ^.^"

係真架 ... 有 D真係明顯到不得了 , 明明成條褲正正常常 ,
係屁股位有兩條超級明顯既斜線 , 而且明顯到隔左十幾望得清清楚 ,
另一個我肯定佢係刻意既 , 就係 ...

佢上身都係好透 , BRA帶都現晒出黎 !!!
(PS : 當然 , 佢前面點樣我就唔知拉 ... 唔通我特登行上前面 ,
再返轉頭睇咩??? ^.^")

唔係主動專登望
好多時都係被動望

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-4-28 14:53 發表 查看引用來源
真的 ... 自從小弟過左30 , 尤其過左35 , 睇囡囡越來越睇過躉

其實小弟都知道 , "底底外現" 算係好正常 , 好多唔係特登既 ...

係真架 ... 有 D真係明顯到不得了 , 明明成條褲 ...
係喎!
年幾越大,睇女越來越低

引用:
原帖由 88yes 於 2023-4-28 16:47 發表 查看引用來源
唔係主動專登望
好多時都係被動望
咪係羅 ...

尤其搭電梯果陣 , 企落兩級 , 個頭就對到正佢屁忽
我正人君子來架麻 , 唔係望地就唯有扮玩手機 ^.^"

平時己經做得夠多低頭族 , 跌打師父都警告過我 ,
叫我盡量唔好低頭 ^.^"

周時見到D裙😌好貼身😒😒添!😏

yoga pants..........
引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-5-1 15:50 發表 查看引用來源
周時見到D裙😌好貼身😒😒添!😏

回覆 6# 88yes 的帖子

唔一定喎~😌😌…

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-4-28 14:53 發表 查看引用來源

係真架 ... 有 D真係明顯到不得了 , 明明成條褲 ...
琴日喺巴士站等巴士,見到個後生媽咪拖住個小朋友等巴士, 佢著嗰條又貼身又薄身長衭,經經常照顧小朋友又要烏低身又要踎低企起身, 畀我我不經意地見到佢條姨媽巾 外形,其實都唔明白啲女人點諗, 嚟m嘅時候就唔好著啲咁貼身嘅衭。

引用:

好耐啦,以前的底仲貼仲緊(尼龍成分多),後來話惹菌先著棉,棉無拉得咁緊,所以著緊身長褲會起泡,

引用:

潮流輕呀。。。。。。。。。

前往最後回覆