上一頁下一頁
發新話題

人不可以貌相

收藏  |  訂閱
109  47.1k

人不可以貌相

禽日趁戲院30蚊張飛咁抵就約咗個囡囡出嚟(都同佢喺交友Apps玩咗排)睇吓戲順便睇吓有冇後着.點知仲可以有下文......真係咕唔到

附件

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-4-30 11:48 發表 查看引用來源
禽日趁戲院30蚊張飛咁抵就約咗個囡囡出嚟(都同佢喺交友Apps玩咗排)睇吓戲順便睇吓有冇後着.點知仲可以有下文......真係咕唔到
呢個都好正喎!😬

回覆 1# yanfu9394 的帖子

WOW⋯條女身材幾得咁喎⋯大戰咗幾多個回合?😍💪🏾

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-4-30 11:52 發表 查看引用來源
呢個都好正喎!😬
其實我個人比較喜歡Pat夠大同有肉

附件

回覆 3# dttcalvin 的帖子

年纪大啦!唔係好多咋

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-4-30 18:08 發表 查看引用來源
其實我個人比較喜歡Pat夠大同有肉
我都係!狗仔式肯定好正!佢都好多西毛喎!都係人妻?😉

回覆 4# yanfu9394 的帖子

正喎!👍🏻👏🏻👏🏻👍🏻師兄😁揾到食

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-4-30 18:22 發表 查看引用來源
我都係!狗仔式肯定好正!佢都好多西毛喎!都係人妻?😉
師兄覺得佢算唔算多毛呀

附件

回覆 7# 月影偷情 的帖子

多謝師兄.講真佢又真係估唔到咁好食㗎.哈哈

回覆 8# yanfu9394 的帖子

好正啊~見到張相都扯👍🏻👏🏻👏🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆