上一頁下一頁
發新話題

人不可以貌相

收藏  |  訂閱
109  47.1k

回覆 38# 月影偷情 的帖子

邊算高手呀,只係人妻特別識玩同享受啫

回覆 39# 月影偷情 的帖子

我諗佢應該都幾享受嘅,屌到佢要講粗口(佢平時一定唔會講㗎)

回覆 42# yanfu9394 的帖子

互相享受👏🏻👏🏻👍🏻😁☕

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-5-1 11:28 發表 查看引用來源
邊算高手呀,只係人妻特別識玩同享受啫
師兄,三張patpat 相,令入想加入去品嚐!😁🤭🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-5-1 11:40 發表 查看引用來源
互相享受👏🏻👏🏻👍🏻😁☕
講得好呀師兄,我哋嗰晚去到咁(屌到佢係咁講粗口之後就引唔住),你話我哋有幾享受呢!真係諗返起都有小小返應呀

附件

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-5-1 11:45 發表 查看引用來源
講得好呀師兄,我哋嗰晚去到咁(屌到佢係咁講粗口之後就引唔住),你話我哋有幾享受呢!真係諗返起都有小小返應呀
多毛好正🤩🤩🤩射晒🏹🏹🏹比佢👍🏻👍🏻👍🏻
見到都有反應👏🏻👏🏻👏🏻

回覆 46# 月影偷情 的帖子

係呀!嗰晚將我啲兄弟俾晒阿妹佢.屌人妻我就發覺有哩個好處,師兄認同嗎?

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-5-1 11:54 發表 查看引用來源
係呀!嗰晚將我啲兄弟俾晒阿妹佢.屌人妻我就發覺有哩個好處,師兄認同嗎?
人妻就係要明刀照槍交足貨先滿足👍🏻🤭唔理你大力定細力😜最緊要落力😁😜🤭

回覆 48# 月影偷情 的帖子

講得好正確.睇嚟師兄都係同道中人喎?

Nice body, 一定啪啪聲,好羨慕呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆