上一頁下一頁
發新話題

姐妹們肯唔肯同仔仔role play鬼父 電車痴漢 夜勤病棟??? ^.^

收藏  |  訂閱
56  15.5k

姐妹們肯唔肯同仔仔role play鬼父 電車痴漢 夜勤病棟??? ^.^

如題 ... 除左服飾 , 最重要既係口吻  
鬼父 : "爸爸"  "艾利"
夜勤病棟 : "醫生"  

重口味D仲有<墮落女教師><艷母>
<新體操><肉嫁><痴漢支配>
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-1 12:57 發表 查看引用來源

重口味D仲有
role play肯, 仲好樂意添 不過玩親都係重口味, 因為場地道具佈景有限嘛,
都係自己屋企, o黎o黎去去都係果個background, 唔加d 刺激o野 role o黎都冇意思!
玩得最多係師生, 不過醫生, 體操教練都有o既, 全部都係sm,
我永遠都係做學生, 學員, 病人角色,
犯o左校規要受體罰o既壞學生;
接受以痛楚(打屁股)作為戒煙戒酒戒毒手段療程o既病人;
表現唔達標激嬲教練o既體操學員等等
有時加入d 新元素, 比如反過o黎我係女醫生佢係病人家屬,
我o既一d 失誤激到人地想投訴醫院想搵記者公告天下,
為o左保住飯碗保住面子o既我只能夠同佢私了, 於是任佢魚肉,
又或者係作為體操學員遇著一個另類教練, 練習完一般動作技巧同體能, 佢仲要train 我意志毅力,
所以每堂課事必都需求被打屁股, 再痛都要死忍完成佢, o黎鍛鍊遇到難題 never say no o既心態
另一角色就係做個爛泥扶唔上壁o既學員 教練話今日我一定要做到點點點否則就籐條炆豬肉,
同上述果個身份相反, 我hea 住做o左一陣就放棄 極度唔要臉咁話我係唔得o架啦,
你要求太高/ 我太攰/ 動作太難 etc 九廿幾個理由唔想繼續做, 自己除好褲趴o係枱上話我俾你打我屁股算啦

所有role play都有個共通點, 就係我有一種自己都唔知道o既m 底,
俾人打果陣痛得o黎又好冧 覺得呢d 男士無情大力鞭打我果陣好man好有魅力,
咁跟住會發生咩事, 就唔需要講太詳細啦!

role play 角色場景隔一段時間係會重複o既, 即係今日玩完呢個教練+學員,
過一兩個月再玩果陣身份會用番, 接住上次o既劇情繼續落
食過上次甜頭o既教練, 知道打完我之後我會飢渴咁幫佢含/ 同佢上床,
今次會專登搵d 野fail 我之後打我, 然後等自己有得爽

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-5-1 12:57 發表 查看引用來源

重口味D仲有
我老婆會玩:

賊/佢自己
老公上司/佢自己
佢ex/佢
嫖客/雞

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-3 08:49 發表 查看引用來源

role play肯, 仲好樂意添 不過玩親都係重口味, 因為場地道具佈景有限嘛,
都係自己屋企, o黎o黎去去都係果個background, 唔加d 刺激o野 role o黎都冇意思!
玩得最多係師生, 不過醫生, 體操教練都有o既, 全部都 ...
蛇蛇好有情趣喎!做你老公真係好!😬
呢啲劇情係你諗定佢諗?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-3 09:09 發表 查看引用來源
蛇蛇好有情趣喎!做你老公真係好!😬
呢啲劇情係你諗定佢諗?😉
大部份係我 除o左最後一段重複角色果part, 係屌o左佢好耐叫佢俾d 貢獻佢先加o既

俾idea 咋! 即係咬住支煙擲個concept 俾我, 細節仲係要我幫佢fine tune
不過其實對o左咁多年, 都仲肯陪我癲呢點已經好難得

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-3 10:12 發表 查看引用來源

大部份係我 除o左最後一段重複角色果part, 係屌o左佢好耐叫佢俾d 貢獻佢先加o既

俾idea 咋! 即係咬住支煙擲個concept 俾我, 細節仲係要我幫佢fine tune
不過其實對o左咁多年, 都仲肯陪我癲呢點已經 ...
咁到時臨場發揮定度好點講對白?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-3 10:13 發表 查看引用來源
咁到時臨場發揮定度好點講對白?😬
會事前大概咁度過啦, 但未至於要每一隻字都跟到足
本身有玩開類似玩意o既, 基本唔難, 同埋有空間臨場發揮先至好玩, 唔係好似背書咁背

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-3 14:10 發表 查看引用來源

會事前大概咁度過啦, 但未至於要每一隻字都跟到足
本身有玩開類似玩意o既, 基本唔難, 同埋有空間臨場發揮先至好玩, 唔係好似背書咁背
咁臨場發揮會唔會跟唔到個劇本要求架!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-3 14:17 發表 查看引用來源
咁臨場發揮會唔會跟唔到個劇本要求架!😬
記得個大綱唔會o架! 好似你細個作文一樣道理
舉個例我同佢講幾個main point:
1. 你係教練我係學員
2. 你負責操我體能+訓練心志
3. 到時候你求其up 幾個動作俾我做, sit up又好舉啞鈴又好 (真做)
4. 操完體能訓話我一輪, 解釋要我磨練意志唔好怕痛, 堅持捱 X 鞭籐條
5. 中途我作狀受唔住想縮, 你安慰吓鼓勵吓我繼續忍耐
6. 打完之後我忽然覺得你好man, 好冧好想要你
7. 你扮晒o野咁話我係你學生我地唔可以咁
8. 我慾火焚身咩都唔理跪低除o左你條褲就幫你含
9. 你慢慢變硬o既同時性慾沖昏頭腦, 就唔理得咁多食o左先算

咁就夠o架啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-5-3 14:58 發表 查看引用來源

記得個大綱唔會o架! 好似你細個作文一樣道理
舉個例我同佢講幾個main point:
1. 你係教練我係學員
2. 你負責操我體能+訓練心志
3. 到時候你求其up 幾個動作俾我做, sit up又好舉啞鈴又好 (真做)
4. 操完體能訓 ...
咁都好詳細喎!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆